bauko -> RE: Počutje, aktivnost v prvih mesecih (10.2.2014 18:06:11)
|
Meni se zdi najpomembnejše, da znaš poslušati svoje telo, ki ti pove čisto vse, če ga le znaš slišati. Tudi kar se tiče spalnih položajev, okrog katerih veliko nosečnic blazno komplicira. Če bo kaj narobe, boš to nagonsko vedela in se obrnila drugače. Zato spi kot ti pač najbolj paše... Sej ne nosimo in rojevamo otrok od včeraj, ampak odkar obstaja človeštvo... Glede športa sem jaz ostala precej aktivna, v podrobnosti se pa ne bom spuščala, ker se mi ne da poslušat zgražanj nevednih in zaplankanih ljudi. [sm=smiley36.gif] Sem se pa seveda prilagodila - kakor reče telo, tako pa naredim. Pridejo tudi dnevi, ko ne morem čisto nič in takrat pač počivam. Če pa sem polna energije, grem športat in se potem počutim še boljše. [sm=smiley1.gif] Moram pa priznat, da za svoje aktivnosti v nobeni trgovini nisem našla željenih oblačil. Niti stric google jih ne najde. Tako da sem si jih v končni fazi naredila sama... Bi pa na tem mestu opozorila še na pomembnost zadostnega vnosa tekočine pri povečani aktivnosti - pri meni je tako, da je rabim bistveno več kot prej in čim se ne držim tega, imam še isti, ali pa takoj naslednji dan kazen v obliki glavobola. Glede pospravljanja pa jaz spet naredim, tako, kot reče telo. Če mi je npr. preveč zribat celo kopalnico naenkrat, jo pač zribam v dveh dneh, pa je. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|