malaMravljica -> RE: OI - kaj gledate? (9.2.2014 14:04:39)
|
Jaz sem tud samo pogledala kaj za ene obleke imajo nemci, pa so jih v Rusiji baje full lepo sprejeli z barvo mavrice. Sem tudi spremljala otvoritev na nemski nacionalki in ko so prikorakali slovenci notri je komentator reku, da v tej ekipi je ena prava zvezda in to je Tina Maze. Zelo lepo je govoril o njej, kot vedno. Je pa pol komentator prav z zanimanjem spremljaj, ce bo uni, ki je pol ogenj prizgal, baklo predal naprej. Seveda je Tina glavna zvezda v smucarskih drzavah, je tudi prav tako, tam nam dela reklamo. Sej Sloveniji je verjetno bolj pomembna prepoznavnost v Avstriji, Italiji, Nemciji, Svici, Franciji, ... Kot pa v Rusiji. Ze res, Rusija je velik trg, samo za nas je Evropa bolj pomembna. Svak je sel zadnjic sluzbeno v Rusijo, so jih tu pripravljali, da Rusija ni Evropa, sam potem je reala prekosila vsa pricakovanja. Celo leto priprav in dogovarjanja, na eno visoko stavbo naj bi neko velikansko reklamno konstrukcijo montiral. In so prisli tja, pa stavba kamor naj bi montiral se stala ni ne. Sicer pa kaksna skoda Robi Kranjec se je poskodoval, danes ne bo skakal.
|
|
|
|