Stanislava_ -> RE: Bom kar tu... (6.2.2014 20:57:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina do takrat pa delam skoraj na črno (je vse legalno, samo mi ne teče delovna doba, niti socialne varnosti nimam, in plačano dobim okoli evro do dva na uro)... in to najbolj psihično izčrpajoče možno delo, ki si ga lahko zamislim v tem trenutku (nategovanje ljudi, no vsaj za moje pojme) v firmi, ki ima dobička več kot kazino... idej za projekte imam toliko, da ti ne znam povedat (in potem preberem na sosednji temi, da menda dobijo denar za projekte, ki mojim idejam ne sežejo do prstov na nogi, kaj šele do gležnjev in se res samo zjokam!), na svojem področju sem dobra (pa ne le po lastni presoji) in vsak ki me ne zaposli je na izgubi! Zakaj pa se ne samozaposliš, s subvencijo? zato, ker: 1)subvencij ni več 2) so moji projekti taki, ki denarja ne prinašajo (sociala, kultura) Vsako leto so - torej se pobrigaj, da boš letos v vrsti ko bo treba. S subvencijo si nekaj stroškov pokriješ - verjetno bolje to kot da čakaš doma. Sicer pa je denar za pridne roke povsod.
|
|
|
|