malaMravljica -> RE: Ris izpod Rožnika, "glavni maček v mestu" (5.2.2014 10:45:26)
|
Uff.. ta ris je pri nas doma vceraj skor celo vojno zakuhal. Ker je postal super star seveda krozijo fotke po spletu in sem zvecer naletela na tisto slikco risa kjer je zraven tekst, ko ogovarja srno, da kaj pocne tam cisto sama. Uff... meni je bilo tako smesno in sem po dolgem casu dobila napad smeha. Po enih 10 minutah smeha sem hotla mojmu razlozit zakaj se smejim, sem se nekako umirila in zvlecem tisto slikco na plano, hocem povedat hej srma in spet smeh. G. Moz je skoraj ponoru, da ce se mi mesa, v bistvu je bil jezen, ker ni vedel zakaj se tok neumno smejim. In danes zjutraj pri kavi, je vprasal, ce sem se umirila in jaz spez v smeh. No, jaz mislim, da ce ta dva risa uspeta ven iz Ljubljane prit in se zateceta globoko v en gozd, da bosta zivela srecno do konca svojih dni. V gozdu cloveku ris ni nevaren. Sploh ne v dezeli medvedov in drugih zveri. Sam, da v Zoo-ju ne utece se kaksen lev, tiger, leopard, .. To bi bila hujsa zurka.
|
|
|
|