LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Lukka IZVIRNO SPOROČILO: LuLu ti bitje, zdaj boš še napisalo, da si moj ata ali/in mama, koliko zaslug za vse, kar se dogaja na forumu, si pripisuješ Oh prav nobenih zaslug si ne pripisujem. Niti nismo zato tukaj. In ce ti lahko povem svoje mnenje, je bil in je ocitno nivo nekaterih res neprimeren. Za razliko od nasih forumasev, so v tujini bistveno bolj sofisticirani in tako namenski forumi res sluzijo namenu. veš, pa ti zdaj še jaz nekaj napišem... tudi sama se z nobenim nism še tako pisala po forumu, edino s tabo, katri se je že zelo zgodaj razkril, da je nagibator in bil jezen in užaljen, ker sem to napisala. Z vsakim nagibatorjem bom tako, ali na forumu ali v živo. Nagibator si bil prej, nagibator si zdaj... od tisti, ki so te pa resno vzele in probleme tvojega namišljenega otroka, pa se niti ne bi čudila, če bi ti pljunile v obraz... igral si se tudi s čustvi nekaterih uporabnic. Živi s tem... projekt my ass... pokvarjena oseba si ti ali pa več vas To je RR, resno vzamemo uporabnike in njihove probleme, TEBE pa nismo... razlika je očitna! No, ti se nisi trudila s kako pomocjo a ne? Ves kje so resne teme? Tam, kjer tebe ni! Tudi mi nismo zahajali tja. Del tega foruma je hudirjevo resen in z resnimi problemi. Od tezav z zanositvijo, do smrti. Tukaj pa res prevladujete nekatere punce, ki prakticno zadusite vec ali manj vse teme. In mogoce za podatek, preko 50 zawebnih sporocil smo dobili v mesecu decembru in to od uporabnic, ki se nikdar ne oglasajo, ali pa so obupale. In vecinoma si na tapeti ti, pa se nekaj najbolj glasnih. Ampak glej, to je pac forum in vsak ima pravico sodelovati. glej, verjamem ti nič ne, nisem prej, ne zdaj, tak, da pisanje o nekih 50 zs-ji je bla bla bla za mene Oglašam se tam, kjer lahko pomagam, ne, nisem pa tak kvazi stručko, kot se imaš ti in da bi se oglašala ama res povsod... če nisem imela predčasnega poroda kaj čem pisati??? mah, đabe, ne štekaš... nisi prej, ne boš zdaj.. še vedno je ista oseba za tipkovnico, pa si lahko Anže, ona iz Slovenije ali Lukka
|