marjetka1975 -> RE: pediater v Medvodah (14.5.2014 11:12:36)
|
Jaz nisem zadovoljna. Moja osebna izkušnja. Otrok je prvo leto v vrtcu. Baje so taki otroci prvo leto precej bolni. No pri nas na srečo ni tako in smo pri pediatru zelo poredko, celo sestra se je začudila kako to. No ja kakorkoli, otrok je dobil vnetje oči, baje je nalezljivo tako da so nam v vrtcu naročili naj bo nekaj dni doma. Šli smo k pediatru, dobili kapljice in 1 dan bolniške. Mojemu je povedala, da gre otrok naslednji dan lahko v vrtec. Sestra zunaj nam je povedala, da naj bo par dni doma ker je nalezljivo. Danes, ko naj bo otrok šel v vrtec se je zbudil z gnojnimi očmi ( v ponedljek je bil vnet en oček, včeraj že oba), kljub temu, da smo mu dali kapljice kot je bilo naročeno, oči, dokler mu jih nismo sprali ni mogel niti odpreti, eno oko je bilo zatečeno. Skratka tak otrok naj bi šel po mnenju pediatrinje lahko v vrtec. Ker sem odgovorna mama, sem otroka pustila doma, nimam srca da bi se še kdo v skupini nalezel, moj pa je vzel dopust, da je skupaj z otrokom doma. Če se stanje ne bo popravilo bom šla nazaj, takega otroka ne mislim pošiljat v vrtec. V kolikor bomo doživeli " sprejem kot ga je doživela dazoki" bo otrok ostal doma, pa četudi moramo koristiti dopust! Je pa res, da se isti trenutek lotim iskanja drugega pediatra pa četudi ga bom morala vozit v Mursko soboto. Lahko pa rečem, da sem bila s predhodnico dr. Logarjevo zelo zadovoljna, zato sem otroku tudi tukaj izbrala osebnega pediatra.
|
|
|
|