liliana -> RE: Prvošolčki 2014 (7.10.2014 19:23:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Eno vprašanje - nisem sicer zakomplicirana oseba pa nena rada kompliciram ampak me zanima kaj bi naredile ve: p[b]rejšnji teden je en sošolec mojemu sinu celo šolsko torbo namazal z lepilom, včeraj pa se mu je zgleda nekdo vsedel na njo saj je bila cela zmučkana (ima to škatlasto torbo). Zdaj kompliciram ne rada ampak torba vseeno ni stala 20€ - in zagotovo pričakujem da bo jo nosil v šolo še drugo leto. Pri lepilu mi je učiteljica povedala kaj se je zgodilo zdaj pa še je nisem videla? Bi ji vi kaj povedali če nebo sama nič (je namreč čisto možno da ne ve - ker se v varstvu tako menjavajo)? Pa še mogoče nebi niti tako tuhtala o tem ampak je moj sin bil včeraj tako žalosten ker mu je torba full všeče in jo doma tako čuva. Glede na to, da se to ponavlja, bi sigurno ukrepala in povedala učiteljici......vsak teden nek incident, tu nekaj vseeno ne štima.....ali je v razredu nek otrok, ki je preveč razpuščen, ali pa so vsi otroci razpuščeni in iz dolgega časa delajo bedarije......še posebno bi povedala zato, ker smo mi v prvem razredu imeli tri učiteljice.....dve do 12 ure in eno za podaljšano bivanje..... Res je, da učiteljice vsega ne vidijo in ne morejo videti......morajo tudi na wc....ampak tudi otrok ne more vedno imeti svojo torbo "na oku", tudi on mora na wc......vendar, če se nekaj dogaja preveč pogosto, nekaj vseeno ne štima......res je tudi, da se otroci morajo zmeniti med sabo.....vendar uničevanje šolske torbe, ki stoji ob mizi ni to, da "se otroci menijo med sabo".....
|
|
|
|