|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.2.2014 8:54:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dota)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Paštetka!
10.2.2014 18:38:51   
Stanislava_
Paštetka, kje si kupila te modelčke: http://www.220stopinjposevno.com/2/post/2014/02/nescaffe-cupcakes.html?

In mogočeveš, kje bi kupila malo manjši pekač za torte, premera ca 20 cm?

_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Paštetka!
10.2.2014 20:33:06   
StrawberrY

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

Paštetka, kje si kupila te modelčke: http://www.220stopinjposevno.com/2/post/2014/02/nescaffe-cupcakes.html?

In mogočeveš, kje bi kupila malo manjši pekač za torte, premera ca 20 cm?


Nisem paštetka, ti pa lahko povem, da sem ga jaz kupila v Ikei, za male pare.

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Paštetka!
10.2.2014 21:09:57   
Paštetka
Stanislava, v Kik-u za par € je bil cel paket.

Model za torte sem pa kupila v Merkurju. Oz. kupila sem takega, ko si narihtaš sam velikost premera. Mislim, da je okrog 20€. Pa lahko narediš od mini, do velikanke. En pekač za različne velikosti.

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 10.2.2014 21:12:09 >


_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu StrawberrY)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Paštetka!
10.2.2014 21:37:55   
mateyka
stana, to so silikonski modelčki in jih dobiš že skoraj povsod (za cupcakes).

za pekač za torte je pa odvisno a bi rada takega, ki se mu sname obod ali ne..

za snet:
http://www.barbarella.si/shop/TORTNI-Model-20-cm-15-0-146.html

fiksni obod:
http://www.pekaindom.si/visok-okrogel-pekae-za-torto-16-cm.html




(odgovor članu StrawberrY)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Paštetka!
10.2.2014 21:42:37   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka
Model za torte sem pa kupila v Merkurju. Oz. kupila sem takega, ko si narihtaš sam velikost premera. Mislim, da je okrog 20€. Pa lahko narediš od mini, do velikanke. En pekač za različne velikosti.


a lahko poslikaå to, da vidim?

a je podoben temu?
user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Paštetka!
11.2.2014 16:33:11   
Paštetka
Mateja, ja. Točno tak je.

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Paštetka!
11.2.2014 17:44:30   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Stanislava, v Kik-u za par € je bil cel paket.

Model za torte sem pa kupila v Merkurju. Oz. kupila sem takega, ko si narihtaš sam velikost premera. Mislim, da je okrog 20€. Pa lahko narediš od mini, do velikanke. En pekač za različne velikosti.


Hvala :)!

_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Paštetka!
11.2.2014 19:54:46   
uškinamama
jaz bom pa sama sebi blokirala dostop do 22o stopinj poševno, ker samo še kuharimo , pečemo in..jemo user posted image

_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.


(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Paštetka!
11.2.2014 20:28:32   
mateyka
evo, rožičeva torta. sicer ne najleša, ampak noro dobra user posted image

user posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   [Brisano sporočilo]
11.2.2014 20:44:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Paštetka!
11.2.2014 22:02:19   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

evo, rožičeva torta. sicer ne najleša, ampak noro dobra user posted image

user posted image

Like!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   [Brisano sporočilo]
11.2.2014 22:06:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Paštetka!
11.2.2014 22:22:09   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333
a bo recept objavljen? user posted image


ti, lahko, samo moram še eno prej narest, da bo bolj spodobno zgledala user posted image

je pa tale orenk rožičeva, ni pol pol ali manj, je samo nekaj žlic navadne moke, ostalo je rožičeva moka (kar se tiče teh suhih sestavin). samo pride božanska.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   [Brisano sporočilo]
12.2.2014 9:59:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Paštetka!
12.2.2014 18:44:39   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
ti, lahko, samo moram še eno prej narest, da bo bolj spodobno zgledala user posted image


a dej no, lepota ni tolk pomembna, kot okus user posted image cakam! pa nalimaj link potem!


Ja, daj recept user posted image , imam rada rožiče. Včasih (ko sem bila še zelo mlada user posted image ), sem pekla eno pecivo, ampak nimam več recepta user posted image

_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Paštetka!
12.2.2014 19:15:22   
Paštetka
Čist lepa je. Kaj ji pa manjka? user posted image

Bom recept z veseljem objavila, če ga pošlješ. user posted image

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Paštetka!
12.2.2014 19:16:14   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

jaz bom pa sama sebi blokirala dostop do 22o stopinj poševno, ker samo še kuharimo , pečemo in..jemo user posted image


A si pajala danes kaj? user posted image

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   [Brisano sporočilo]
12.2.2014 19:57:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Paštetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Paštetka!
12.2.2014 20:11:24   
Paštetka
To drobnjak naredi user posted image user posted image user posted image

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Paštetka!
12.2.2014 20:28:33   
witch
paštetka jaz pa rabim en nasvet. Delala sem te kekse http://www.220stopinjposevno.com/2/post/2014/01/pikotki-za-moje-valentine-z-vanilijevo-kremo.html Pečenje je šlo ok. Pri kremi pa sem nekaj zašuštrala. Sem delala kot piše, skuhala, ohladila, zmiksala z maslom. Pa ni bilo nič kremasto ampak zrnasto. Kaj sem naredila narobe? A dam cel prašek za puding v ta 2 dcl mleka? Ker ko sem skuhala ta puding je bilo to trdo, kompaktno, celota se je držala na kuhalnico. Saj vem, da je težko povedati kaj je bilo narobe, ker te pač ni bilo zraven, ampak mogoče kak nasvet. user posted image

_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Paštetka!
12.2.2014 20:53:33   
Paštetka
A si prašek zmešala v 1dcl hladnega mleka, da se lepo raztopi in ni grudic? Šele potem se vlije v vroče mleko in meša, dokler se ne zgosti. Kot pri pudingu, ko ga kuhaš.
Si mešala celi čas? Jaz mešam z metlico in je lepo gladko. Saj je gostejši puding, saj ga drugače delamo s pol litra mleka. Zato pa zmehčano maslo penasto stepeš in ga z mikserjem vmešaš v puding.


< Sporočilo je popravil Paštetka -- 12.2.2014 20:57:02 >


_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Paštetka!
12.2.2014 21:04:45   
witch
Jap delala tako kot pišeš. NIč, bom naredila popravni izpit. Ob eno mesečnem dojenčku mi je mogoče kaj ušlo. Kaj pa vem... Sem pa potem tisto zrnasto nekak pomazala po keksih in je bilo okusno user posted image Krema pa niti slučajno ni izgledala kot tvoja na sliki.

_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Paštetka!
12.2.2014 21:13:32   
dota
Pri teh kremah na osnovi pudinga je zelo pomembno da zelo pogosto pomešaš puding med ohlajanjem. tako vsakih par minut fajn premešaš, da zdrobiš tisto gostenje. Če samo pohladiš in zmiksaš ratajo grudice. Poleg tega je fajn, da teh zadev ne mešaš s kuhalnico ali čem podobnim pač pa z metlico za stepanje (ročno).

Jaz sem pol te kreme (po receptu) vrgla stran, ker je nismo uspeli pojest. Za piškote sem jo porabila samo tretjinouser posted image . Pa sem se držala količin.user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Paštetka!
12.2.2014 21:15:29   
Paštetka
Pa si jo dovolj dolgo mešala na koncu? Ker meni se je že zgodilo, da sem hotela vse skupaj v koš zabrisat, ker je zgledalo, kot da se je skup vrglo kaj. Pa sem še malo miksala in je postala lepo kremasta.

Mogoče je pa maslo krivo. Ne vem.

Upam, da ti uspe naslednjič. Uporabi metlico, ne kuhalnico.

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?