nyna84 -> RE: Kako se vam zdi google street view? (31.1.2014 9:41:01)
|
Naše hiše se tudi ne vidi, ker je umaknjena z glavne ceste in jo zakrivajo hiše iz prve bojne linije. [sm=bravo.gif] Ima pluse in minuse. Če si želiš lokacijo ogledat, je super. Ker sam zamljevid ponavadi ne pove prav dosti. Npr. ravno včeraj sem moža poslala v Italijo v lekarno (že vsaj 10 let nismo bili v tistem koncu). Sem najprej preverila zemljevid in ugotovila, da mu tako ne znam razložit (najprej greš naravnost, potem v križišču (ne prvem, v drugem) zaviješ desno, potem se pelješ naravnost, potem prideš v eno križišče petih cest, tam zaviješ najprej malo desno potem levo, potem greš spet naravnost, pa levo .... Po mojem se zgubi že po prvem križišču [sm=jezicek.gif] - že tako je alergičen na Italijanske ceste [sm=smiley36.gif]. Potem sem šla na Street view, da sem si osvežila spomin, kje je kaj in mu zelo enostavno povedala - čez mejo naravnost, kjer je bila včasih Amazonija desno čez trg, potem po tisti ulici mimo trgovine Čuk in prideš direkt. Jaz si pogosto v naprej pogledam na zemljevidu, kam točno gremo (nimamo navigacije, imamo mene [sm=smiley2.gif]), imam tudi kar dober spomin, ampak če pa še lokacijo vidiš (vizuelni tip), se pa res ne moreš zgubit na poti.
|
|
|
|