gremo na morje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

midva -> gremo na morje (16.9.2005 19:28:40)

Naslednji teden se odpravljamo na morje na Hrvaško. Zanima me, če lahko mojega tro-mesečnika že namakam v morju? Zanima me tudi, če rabi obvezno svoj sebni dokument ali zadostuje rojstni list?

špelin@ -> gremo na morje (16.9.2005 19:33:51)

Kolikor vem, mora otrok imeti osebno izkaznico ali potni list - rojstni list ni dovolj.

Jaz osebno moje pike (3,5 meseca) še ne bi kopala ne v morju, ne v bazenu.

Lepo se imejte

afrika -> gremo na morje (16.9.2005 19:57:52)

Kaj pa vem... september pa to... pa samo trije meseci... jaz bi mu le za vzorec malo nogice namakala.

Res je, brez osebne ne bo šlo!

Naj vam sije sonček!

Marogica -> gremo na morje (16.9.2005 19:59:18)

Kar se dokumentov tiče, potrebuje otrok osebno izkaznico ali potni list. Rojstni list ne zadostuje. Traja pa osebna ca. 1 teden, tako da pohiti.
Kar pa se kopanja tiče, pa ga jaz še ne bi kopala. Sem sicer zelo nekomplicirana mama na vseh področjih, vendar se mi zdi voda, ki ima 24 stopinj ali manj enostavno prehladna. Doma kopamo dojenčke pri 37 stopinjah-to pa je velika razlika. In dojenčki še ne znajo uravnavati telesne temperature. Jaz ga nisem kopala še iz enega razloga-tja kamor mi hodimo, je voda kar zamazana, ker je v bližini veliko mesto in velika marina. Tako, da smo ga mi kopali šele pri 7 mesecih. Drugače pa smo kupili čolniček za 500 sit, mu natočili vodo iz pipe, da je lahko čofotal.
Želim vam lep dopust

midva -> gremo na morje (16.9.2005 22:12:50)

Hvala punce!!! Vponedeljek grem takoj v akcijo za osebno izkaznico, pa tudi kakšen čolniček bomo nabavili!

Stran: [1]