Dabroston (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Amelie* -> Dabroston (27.1.2014 11:21:16)

Pozdravljene!

S partnerjem se že kar nekaj ciklusov trudiva za ponovno nosečnost. Enega otroka že imava. Tako kot pri prvi [sm=nosecka.gif] se mi pred [sm=hudicek1.gif] pojavljajo rjavi izcedki. Tudi do 7 dni prej, kar je pri 24 dnevnem ciklusu že skoraj od ovulacije naprej. G mi je v petek predpisala Dabroston, da bi podaljšale ciklus in odpravile rjavi izcedek in tako ustvarile bolj optimalne pogoje. Potem pa pridem domov in preberem o vseh stranskih učinkih ipd. in me je skoraj kap [sm=smiley1.gif]

Skratka kakšne so vaše izkušnje z Dabrostonom? Je pomagal in bil vreden stranskih učinkov? Ali je bolje, da se zapeljem čez mejo po Prometrium in pozabim na Dabroston?

Hvala za pomoč!

Anonimen -> RE: Dabroston (27.1.2014 15:42:26)

Potem pojdi nazaj do G in ji povej svoje dvome. To so zdravila in kar tako se ne hodi ćez mejo iskat nekaj kar ti G ni predpisal

astrid1 -> RE: Dabroston (3.2.2014 14:56:49)

Jemala dabroston zaradi podobnega stanja kot pri tebi. Meni ni pomagal in nisem zanosila. Tudi krvavitve so še vedno trajalae in niso izginile. Ni se pa za hecat in hodit kupovat neko zdravilo in se sama zdravit. Tudi prometrium ima stranske učinke.

Stran: [1]