StrawberrY -> RE: Nintendo Wii (24.1.2014 12:35:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka afaik na wii-ju ni zaklepanja - playstation in Xbox ja, wii pa kolikor vem tega nima. saragr, wii je najcenejša konzola na tržišču - ta nova verzija je pa ravno prišla ven; Wii-U [sm=smiley27.gif]: http://www.youtube.com/watch?v=4e3qaPg_keg Mi imamo res še zelo zelo star wii, pa vem, da ga je mož odklenil (al karkoli je že brskal po njem) in imamo ulala igric. Večinoma pa igramo Mario, Monopoly, Družabne igre,…pa jaz si dam včasih Zumbo gor (sam obupam po parih minutah, sem čist razštelana [sm=smiley36.gif]) PS2 smo tud odklenili, ga dali stari mami, ki je čist navdušena (pazi! ženička stara 80 let), mi imamo PS3 slim, al kaj že in ta hudič se pa še ne da odklent, zato imamo posledično tudi precej manj igric. Kupujemo pa igrice tudi preko spletne strani v Slo (ne vem, če lahko napišem, da ne bodo velecenjeni mislili, da delam reklamo), so pa rabljene igrice, ampak ko nove. Tiste so pa res poceni. Madonca, si nisem mislila, da sem tako tehnični tip [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|