|
RE: Kako bi reagirale, če... 22.1.2014 19:25:50
|
|
|
|
HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka IZVIRNO SPOROČILO: HHH Lukka, čisto resno: ali si zadovoljen v takem podrejenem položaju? Da ne upaš nič reči, ničesar narediti brez njegovega dovoljenja, brezpogojno sprejemati njegov "prav"? Če prav razumem, ti je v preteklosti svoj "prav" tudi fizično razložil in ti bi ga spet, če bi hotel spet narediti kaj po svoje. Zakaj to dovoliš? Ti je to všeč? Ne vidiš druge možnosti? Meni bi se druzina ze tisockrat podrla, ce ne bi bil jaz stabilizator vsega skupaj. Nic mi ne manjka in lepo mi je. Vsi vi pa imate tudi v vsaki druzini verjetno dolocena razmerja, ki se jih drzite. Ste ziveli kdaj z anoreksikom? Moj je... In verjemite, da ko sem s svojimi 40 kilami sedel v kuhinji in mu nazaj v obraz pljuval hrano, ki mi jo je tiscal v usta, bi me kdo od vas tudi vsekal po gobcu. Pa ne zato, ker bi me ne maral, temvec, ker sem crkaval ored njegovimi ocmi!!! Vsaka stran pota, mene lahko v trenutku pripeljejo nazaj na tako stanje. Potrebujem red in disciplino, da so moje potrebe pravilno in kvalitetno zadovoljene, kerle tako lahko zivim zivljenje cloveka! Veste, ko se zdravi alkoholik, gre stran od alkohola. Ko se zdravi heroinski odvosnik, pac nimavec stika s heroinom. Moj droga pa je bila ne-hrana. Vsak dan znova imam hrano (drogo) na mizi in vsak dan znova me lahko rukne in sem spet v dreku! Mi je zal, da sem zdyjle tako izsel iz teme, ampak... moral sem. Hvala za odgovor. Torej to sprejemaš iz hvaležnosti, ker te je na neki način rešil, ker mu zaupaš, da te bo držal na pravi poti in ker ne zaupaš sebi, da bi brez njega zmogel? Ker te stabilizira
|
|
|