tantricni seks (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Lukka -> tantricni seks (21.1.2014 15:15:16)

Evo, midva sva zacela delati na njem. Ze nekaj dni. Hudo dobro je! Ima kdo izkusnje med vami?

RIJA* -> RE: tantricni seks (21.1.2014 16:53:56)

a zato si mrknil z RR?

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

ne, midva se raje po domače pičiva....

pipapopa -> RE: tantricni seks (21.1.2014 16:58:33)

Sem morala pogooglat kaj sploh je to[sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif]

In še odgovor: nimam časa za to. Do 18.00 v službi, potem mulčke porihtat in ob 20.00 sem hin. Vama pa vsa čas, da kljub temu da je mož veliko odsoten, to uspe[sm=bravo.gif]

Izabelina -> RE: tantricni seks (21.1.2014 17:03:58)

kam pa data polžo tačasa? da vaju ne bo zasačla [sm=smiley36.gif]

ZmajTolovaj -> RE: tantricni seks (21.1.2014 22:33:22)

Nimam cajta osem ur gor sedet.

muco -> RE: tantricni seks (21.1.2014 22:53:35)

tudi midva se raje po domače pičiva[sm=smiley36.gif]

Tippi -> RE: tantricni seks (22.1.2014 7:34:05)

IZVIRNO SPOROČILO: Lukka

Evo, midva sva zacela delati na njem. Ze nekaj dni. Hudo dobro je! Ima kdo izkusnje med vami?

Sem morala najprej poguglat, da sem se izobrazila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Se mi zdi, da bi morala najprej narest eno duhovno potovanje po Indiji, potem bi se mogoče lotila takšnega seksa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]  
Ok, šalo na stran. Midva sva ful starokopitna in vztrajava na tistem kar znava [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]  sej kakšne nove pozice in forice, tist že, da bi šla pa v nek duhovni fu.k.c, tist pa zaenkrat še nisva dost podohuvljena [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Anonimen -> RE: tantricni seks (22.1.2014 8:54:50)

KAK ZGLEDA ta zadeva?

patrino -> RE: tantricni seks (22.1.2014 9:12:14)

Midva te zadeve dostikrat počneva in bi jih počela še večkrat, če bi bila situacija temu primerna- beri: otroci od doma, cela hiša le najina... Recimo tam okrog abrahama bo to mogoče pogosteje na tapeti. [sm=smiley9.gif]
Drugače pa midva temu ne rečeva tako eksotično- tantrični seks, temveč lepo po domače: "dons greva pa počas"[sm=smiley36.gif]

patrino -> RE: tantricni seks (22.1.2014 9:13:59)

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Tole je pa za dol padit[sm=smiley36.gif]

Lukka -> RE: tantricni seks (22.1.2014 9:17:21)

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Hahahaha. Midva sva zacela prejsnji teden. Cisto slucajno... nekaj sva se pogovarjala o seksu, pa mi moj rece, da bi lahko poskusla s tantro. Ker, jasno, nisem imel pojma kaj to je, sem samo debelo gledal....
Pa mi je rekel- poglej na net, pa je sel ni siht!
Polzo sva spakirala spat in akcijaaaaa! Ppomojem, da ene sest ur, ampak orgazem, ne moj, ne njegov, se ne more primerjat s tistimi prej! To dobesedno eksplodira! Probajteeeeeeee!

RIJA* -> RE: tantricni seks (22.1.2014 9:25:18)

srce, jaz eksplodiram tudi po kvikiju [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

jaz sem bojim, da bi pri tem enostavno...zaspala [sm=smiley36.gif]

Lukka -> RE: tantricni seks (22.1.2014 9:27:32)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

KAK ZGLEDA ta zadeva?

Vse pocasi! Prekinjas vmes...
Midva se greva tudi tusirat vmes, pa zaspiva za nekaj minut, pa spet naprej... fora vsega skupaj je, da si nadrazen vsaj sest ur in vec, pa si ne dovolis izliva.

Lukka -> RE: tantricni seks (22.1.2014 9:31:08)

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

srce, jaz eksplodiram tudi po kvikiju [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Seveda. Pri tantri se spi! To je normalno!

RIJA* -> RE: tantricni seks (22.1.2014 9:38:10)

ja, samo za mene je normalno tudi, da ko zaspim, se me NE dira! [sm=jezicek.gif]

nyna84 -> RE: tantricni seks (22.1.2014 10:06:09)

ja, samo za mene je normalno tudi, da ko zaspim, se me NE dira! [sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=smiley20.gif]
Enako! [sm=smiley36.gif]

Lukka -> RE: tantricni seks (22.1.2014 10:19:58)

Ja, pri vas puncah je verjetno drugace... Jaz pa s trdim lahko samo pocivam med seksom, ne morem pa spati.

RIJA* -> RE: tantricni seks (22.1.2014 10:21:38)

a nisi ti tudi punca?

pol ležiš verjetno na hrbtu?

Lukka -> RE: tantricni seks (22.1.2014 10:26:19)

a nisi ti tudi punca?

Prosim? Tole pa ne razumem...

nyna84 -> RE: tantricni seks (22.1.2014 10:38:25)

a nisi ti tudi punca?

Prosim? Tole pa ne razumem...

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

mateyka -> RE: tantricni seks (22.1.2014 12:46:18)

point tantre ni da dolgo seksaš in imaš močnejši orgazem/orgazme, to je zahodnjaško popačenje nekega filozofskega in spiritualnega koncepta.. mislim, da Lukka ne bo postal nič bolj razsvetljen od tega maratona, pa tudi če seksa en mesec durh-marš ali eno leto, ker samo seksanje nima veze s tantro per-se.

patrino -> RE: tantricni seks (22.1.2014 14:11:48)

Hja nekateri pač seksamo zato, ker nam je fajn in ne zato, ker bi bili radi bolj razsvetljeni. Če zraven probaš šekaj novega in zanimivega je pa to fajn na kvadrat. Pa če je to tantra , prirejena tantra ali čisto "navaden" digidagi.

Zagotovo je poleg drugih poglavitnih smislov pri tantri tudi ta, da se imata dva pri vsem lepo kar se da. Tako, da mislim , da je bistvo tudi pri Lukkčevem tantranju zadeto.[sm=zz_spin.gif]

dota -> RE: tantricni seks (22.1.2014 14:28:45)

Jst sem prebla namesto tantra TATRE in mi ni blo jasno kje sta zdej. Ker najprej sta bla v Kanadi, pol pa kar naenkrat v Tatrah [sm=zmeden.gif]. Temu se reče fu(n)kcionalno nepismen človk.

mateyka -> RE: tantricni seks (22.1.2014 14:36:31)

IZVIRNO SPOROČILO: patrino
Tako, da mislim , da je bistvo tudi pri Lukkčevem tantranju zadeto.[sm=zz_spin.gif]

glih to razlagam - to ni tantranje, to je f.u.k.-maraton. naslov teme je napačen.

petea -> RE: tantricni seks (22.1.2014 14:37:43)

IZVIRNO SPOROČILO: dota

Jst sem prebla namesto tantra TATRE in mi ni blo jasno kje sta zdej. Ker najprej sta bla v Kanadi, pol pa kar naenkrat v Tatrah [sm=zmeden.gif]. Temu se reče fu(n)kcionalno nepismen človk.

[sm=jezicek.gif]

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>