Bell_
|
Pozdravljene punce! Sem rekla, da se malo javim in delim z vami kaj se dogaja:) najprej držim pesti za vse, ki ste v dvomih, upam in želim vam vse najboljše!!!!! Vsem novim nosečkam pa čestitke!! Uglavnem jaz sem si sama naračunala rok tam nekje 5. oktobra in sem v sredo slučajno imela redni pregled pri G, tako da sem šla kar tja, sem povedala kaj mislim, sva se vse pogovorila, me je pregledal povedal da izgleda vse vredu in naročil na prvi uz zdaj naslednjo sredo 19ga! Ampak potem včeraj sva z mojim malo praznovala valentinovo zjutraj in sem po odnosu začela malo krvavet, valda takoj panika. Sem klicala G, in so rekli naj se pridem pokazat. G je rekel, da pride pri odnosih dostikrat do tega, ker je pač v zgodnji nosečnosti vse skupaj malo bolj občutljivo, ampak naj počivam par dni in bom doma, tako da se stvar umiri. Naredil mi je tudi UZ (partnerja je G sam povabil z mano noter:)) in smo videli pikico in srček . G je vse pregledal in je rekel da vse izgleda super in da naj vseeno počivam, v sredo se pa spet vidimo na uz, ker sem itak že naročena:) Tako da nakoncu je bil super dan, da sva imela možnost slišati srčka:))) krvavet sem pa tudi nehala, oz zelo zelo malo, danes zjutraj sem imela samo še mini rjavkasto sled na papirju zjutraj ko sem šla na wc. Vseeno pa počivam in se malo pustim razvajat:))) Drugače se pa počutim super, nič slabosti (trkam), razen če ne jem več kot ene 3, 4 ure me malo začne špikat v želodcu, ampak je takoj ko nekaj dam v usta bolje:)) No pa (.) (.) me malo matrajo, danes ponoči prav nisem mogla spat na trebuhu! Lep dan in se tipkamo:))
|