buckolina -> RE: Oktrobrke 2014 (22.4.2014 8:45:35)
|
Žiivjo punce! Evo, midva sva iz podaljšanega vikenda na morju...Še kopala sem se! :) Sem mogla na hitrco zaplavat, ker me je tako vleklo notri...Ozračje je bilo pa noro vroče en dan, tako da sem se tudi d vitamina naužila. Ker najin [sm=duda.gif] ne raste prav dosti in ker še vedno čakam na izvide dvojnega HT, sem seveda cela napsihirana od vsega skupaj. S tem, da še nikomur nisva povedala za [sm=nosecka.gif] in se nimam s kom za pogovorit....pa je fant sklenil, da zdej pa dost, da sigurno ne raste zaradi moje psihe, ker skrivam trebušček pa ga skoz not tiščim in da nima kam rastet in morva povedat.pa sva šla do mojih včeraj...ker sem naredila za mamo in očeta uokvirjeno "uganko" in ker je to njun prvi vnuk/vnukinja sploh nista vedla kako odreagirat.no, najprej sta rabila, da sta sploh pogruntala kaj bi rada povedala.pol sta pa kr čakala :D js sm pa vse snemala. Najprej sem misnla, da sploh nista vesela, sam sta bla mal v šoku, se mi zdi.Pol pa itak mami v jok, ati je pa sam govoru: fajn!fino!super! [sm=smiley36.gif] (sem misnla da bo imel kakšne probleme, ker on misli da je večni mladenič) evo, zdej pa pčas, po prvem maju, pridejo pa ostali na vrsto. počutje:ok, sam skoz me neki špika v trebuhu in napetga mam, pa zvečer če se najem, sem ko žoga.res!zadnjič sem jedla k pr norcih, k sm bla toook lačna, na konc se pa sama sebe nism v ogledalu prepoznala [sm=zmeden.gif] To je to!še dobr, da bo spet kmalu vikend! ;)
|
|
|
|