littlestar5 -> RE: Oktrobrke 2014 (1.2.2014 10:10:49)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Hej punce, sem tako neučakana. Včeraj sem delala FS zvečer, ker mi je že par dni tako čudno slabo in me peče kislina. Prepričana, da je to samo še en od znakov pms,ker sem imela 3 dni izcedek, ki se je potem spremenil v beli tok....no, pa vseeno probam, čeravno po tolokem času poskušanja in 1ss nisem imela upanja.... in pokaže se bleda druga črtica...seveda sem ga sedaj ponovila, črtica je še vedno bleda, je pa :D Počakam še na clear blue digital in se takrat razkrijem [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Upam,da se bomo družile skupaj v pričakovanju! [sm=smiley36.gif] držim pesti zate [sm=smiley1.gif] jaz sem pa danes (36.dan ciklusa) spet naredila test in je bila črtica že bolj močno vidna [sm=sloncek.gif] vesela zelo, v ponedeljek se naročim na pregled [sm=bravo.gif] upam, da bo vse ok, seveda je malo strah prisoten...prihajam v 6.teden, in lani se je glih v 6.tednu končalo s ss...res pa je, da sem naredila takrat kar nekaj testov, na 45 dan ciklusa- bil je negativen in 49 dan ciklusa, bila je rahla črtica...3 dni pred zadnjim testom se je začel rjav izcedek, ki pa je postajal krvav....sedaj pa je bila rahlo vidna že 3 dni po izostanku M, torej 32 dan. Bolečine in špikanje spodaj so se malo umirile, upam, da to ni kaj narobe...itak je vsaka nosečnost drugačna, zato bolje, da neham študirat, da je kaj narobe in uživam [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|