Anonimen -> RE: Oktrobrke 2014 (27.2.2014 13:52:11)
|
Pikaloka morfološka? Si mogoče mislila na morfologijo? Sem že slišala ka kakšek G to naredi 3x v nosečnosti, v vsakem trimesečju enkrat ( nevem pa ali to delajo brezplačno ali ne, ker ti ta pregled brezplačno pripada samo 1x) . Drugače to ni v navadi in vsaki nosečnici pripada samo 1x v nosečnosti in to nekje med 20-24 tednom nosečnosti in G z UZ podrobno pregleda organe ploda. In to je brezplačno. Tabletkaa če si prvič noseča, ti bojo pri krvi določili oz. pregledali tip krvi ( če je že druga ali n-ta nosečnost tega ne delajo več), ITC, test za hepatitis B, test za toksoplazmo,... Mal pogooglaj, boš točno videla kaj vse pregledajo [sm=smiley2.gif] Glede morfologije beri zgoraj [sm=smiley2.gif] LoriM jaz imam pregled ko bom noseča že 12 tednov. Res pa je da sem se pozno naročila, pa še moj G ima zdaj kar gužvo, ker je pravi baby boom. BHR je Nuhalna ne? Nuhalnasvetlina se opravlja med 11- 13 tednom nosečnosti. Tako da nebo prepozno v primeru, da tam kjer se boš naročila nimajo gužve. Po moje se lahko že zdaj naročiš, pa pač poveš da imaš zelo pozno prvi pregled pri svojem G. LP, anonimna[sm=zz_wub.gif]
|
|
|
|