mala_miš -> RE: Super hrana, čaji in ostale alternative (21.1.2014 10:01:04)
|
Sladkiš, me veseli, da ti je krvomočnica pomagala (oz. vsaj malo prispevala k rezultatu)![sm=bravo.gif] Naj povem še svojo zgodbo ... v prvo zanosila brez težav, prvi krog, sem bila kar malo presenečena, da gre to tako enostavno (slišala sem namreč že veliko zgodb o tem, da danes narediti otroka sploh ni več tako simpl). Žal se prva nosečnost ni končala dobro, spontani splav na koncu prvega trimesečja ... nepopisna žalost, a tudi optimizem - saj sem še mlada, saj bom kmalu spet zanosila in bo lažje. No, pa ni bilo tako - do naslednje nosečnosti se je obrnilo kar 20 krogov ... zanosila pa sem tri tedne po začetku pitja krvomočnice in mace. Naključje ali dejansko pozitivni učinki čaja? Ne vem ... lahko pa povem, da slabše ni bilo, rodila pa sem zdravega otročka :). Zdaj, dobro leto po porodu, sva se z dragim spet odločila za novega člana, vendar ne bi prenesla 20 razočaranj - dni, ko pride gospa [sm=hudicek1.gif]. Zato me res zanima, če je kateri pomagala katera od zgoraj naštetih reči, pa tudi kaj drugega, samo da bi lahko malo bolj pozitivno gledala na vse skupaj. Sicer sva oba zdrava, zdravo živiva, sva fizično aktivna, v "najboljših" letih, ... le po besedah astrologinje imava menda zvezde malce nerodno postavljene, da bi bila plodnost nekako samoumevna ... ampak to je potem že druga zgodba :).
|
|
|
|