Kalina -> Za nas (274.nadaljevanje) (19.9.2005 9:51:35)
|
Oj drage moje
Po dolgem casu se javljam se jaz..moram priznati, da sm mal zabluzila, skoz se neki sama seb smilim, pa neke cudne izpade jeze imam Vsi me tolazijo, da je to zaradi injekciji, ki jih dobivam, hormoncki itd. Sam nevem, mislim da imam spet uno mojo staro dobro znano krizo (v teh mucnih 5 letih jo imam sigurno 1x na 6 mescov), no ja, sej mislim da mi tudi pripada, vsem nam borkam fosilkam kaj cmo, mormo se boriti, sej vemo kako gre, Upanje umre zadnje!
No kokr sm rekla, da vsako jutro dobivam injekcije, in morm rect, da me boli kot sam hudic, sploh hodit ne morem pol, kriz me ubija, jajcniki tud, slabo mi je cel dan, da o napihnjenosti sploh ne govorim, pa tak cudn obcutek imam, kokr da bi nosla 10 kg kamnov v trebuhu Koncno imam v sredo UZ in bomo videli, ce so se moji foliklcki nardili al strajkajo, ce bo vse po sreci, bom imela ze punkcijo, ce pa ne, me bojo pa se par dni spikal Punce moje drzte pesti da bo vse okej, ker drugac me bo pobral
Drugac morm pohvalt mojga , ful skrbi zame, mi sploh ne pusti da karkol delam, skoz morm neki pocivat, sej par dni je pasal, zdej me pa ze mal zivcira, oh ja babnce, nikol nam ni prov
No, vsem puncam zelim lep dan, poln smeha in veliko drobnih presenecenj
Kisses, Kalina
|
|
|
|