10cm (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Anonimen -> 10cm (19.1.2014 15:02:41)

Kratko in jedrnato vprašanje; bi bile zadovoljne z 10cm (v erekciji) velikim penisom?

Kerensa -> RE: 10cm (19.1.2014 15:03:59)

Kratek in jedrnat odgovor. Ne.

HHH -> RE: 10cm (19.1.2014 15:45:15)

Bi rekla, da bi mi kar manjkalo tistih nekaj cm. Ampak pravijo, da s pravo tehniko..., probala pa nisem.

mateyka -> RE: 10cm (19.1.2014 16:48:52)

če si debel (10 kil in več nad idealno težo), se skriva vsaj 3-4 cm penisa še v špehcu. torej če shujšaš (če si debel) lahko bistveno vplivaš na dolžino penisa.

Anonimen -> RE: 10cm (21.1.2014 12:42:48)

10 cm [sm=zmeden.gif]
[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] odgovor je [sm=kuza.gif][sm=kuza.gif]

muco -> RE: 10cm (21.1.2014 22:46:35)

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

če si debel (10 kil in več nad idealno težo), se skriva vsaj 3-4 cm penisa še v špehcu. torej če shujšaš (če si debel) lahko bistveno vplivaš na dolžino penisa.

...[sm=smiley13.gif], kaj pa če je tale tipček suh in se npr. zredi, .....[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] mu ven iz špehca pogleda le še 6-7 cm penisa [sm=smiley19.gif].

mateyka -> RE: 10cm (22.1.2014 0:13:42)

potem lahko kompenzira z azijatko - baje majo korejci najmanjše povprečje, verjetno tudi ženske niso potem Matako K'yama, če veš kaj mislim; mogoče bi bile one zadovoljne s takim belcem, njim bi se zdel čist normalen.. [sm=smiley4.gif] mislim, če se za vsako rit palca najde, se mogoče tudi za vsak - khm.. [sm=jezicek.gif]

The TargetMap website has released a penis average length world map, using colors to indicate the lengths of the men in the 115 countries of the world. Amongst them, Africa and Central and Southern America’s “performance” were the best. The average length in Congo was 17.93 centimeters, making it the world champion, while all Asian countries were all less than 11 centimeters, with South Korea in last place at 9.66 centimeters
http://www.chinasmack.com/2011/pictures/average-penis-size-world-map-chinese-netizen-reactions.html

penis size world map:
[img]http://i1.wp.com/www.chinasmack.com/wp-content/uploads/2011/03/targetmap-penis-size-world-map-2.jpg[/img]

Tippi -> RE: 10cm (22.1.2014 7:28:30)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kratko in jedrnato vprašanje; bi bile zadovoljne z 10cm (v erekciji) velikim penisom?

Izkušenj nimam, in res je, da to ni glih neka zavidanja vredna mera, ampak hej, če je lbezen, kemija in energija med dvema, po moje ne bi smel bit problem. konec koncev obstaja tehnik zadovoljitve poleg klasike, še nešteto, tko da tale mera ni glih za čez balkon se vršt. Mal več samozavesti dela čudeže!

muco -> RE: 10cm (22.1.2014 21:33:53)

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Izkušenj nimam, in res je, da to ni glih neka zavidanja vredna mera, ampak hej, če je lbezen, kemija in energija med dvema, po moje ne bi smel bit problem. konec koncev obstaja tehnik zadovoljitve poleg klasike, še nešteto, tko da tale mera ni glih za čez balkon se vršt. Mal več samozavesti dela čudeže!

Bo držalo ! Na morju sem videl češki par, ona orng bejba ...rita pa to..., on pa tička [sm=zmeden.gif], no res ...samo glavca no ... res nič, če je tisto zraslo na 10 cm pol sem jaz papež. Ampak sta se mela res rada, pa ni bila azijka [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif].

Poznam pa enga, ki je zmeri govoru, da ma majhenga. No, ......je reku, da je marsikatera že iz firbca dala !

Lukka -> RE: 10cm (22.1.2014 21:45:44)

Oh za v usta je se ta velik!

patrino -> RE: 10cm (22.1.2014 21:50:26)

IZVIRNO SPOROČILO: muco

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Bo držalo ! Na morju sem videl češki par, ona orng bejba ...rita pa to..., on pa tička [sm=zmeden.gif], no res ...samo glavca no ... res nič, če je tisto zraslo na 10 cm pol sem jaz papež. Ampak sta se mela res rada, pa ni bila azijka [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif].

Poznam pa enga, ki je zmeri govoru, da ma majhenga. No, ......je reku, da je marsikatera že iz firbca dala !

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Oprosti tole se pa tako hecno bere. Pa ne zaradi tistih deset cm temveč zaradi stila pisanja in ker si kar predstavljam kako si na plaži tole " diskretno" kukal in se čudil[sm=smiley36.gif]

sombrero -> RE: 10cm (25.1.2014 23:22:06)

Mojih 18 je za suhe bejbe precej neprijetno. Od zadaj jih sploh nisem mogel, vedno sem moral vmes držati roke. Z malo bolj obdarjenimi ženskami pa ni problem. Se mi pa tale svetovna statistika ne zdi preveč realna.

Stran: [1]