rast trebuščka (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

mlada_mamika -> rast trebuščka (18.1.2014 21:23:18)

Pozdravljene mamice, nosečke.. [sm=bravo.gif]
zanima me, kdaj se vam je v drugi nosečnosti začel poznati trebušček? Prej, kot v prvi, ali nekje približno isto? [sm=smiley1.gif]

keksy -> RE: rast trebuščka (19.1.2014 9:19:53)

Zdravo!
Jaz sem sicer v prvi, tako da iz lastnih izkušenj ne morem povedati, vendar imam kolegico, ki je noseča 2. in se ji je poznalo že dosti prej kot v prvi [sm=smiley1.gif]

mlada_mamika -> RE: rast trebuščka (19.1.2014 9:36:54)

No, upam, da se bo kmalu začelo poznati [sm=jezicek.gif]

Tippi -> RE: rast trebuščka (22.1.2014 7:36:53)

Na začetku je bolj napihnjenost trebuha, kot pa da bi se res že poznal otročiček [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Tam nekje v petem mesecu, ga nisem mogla več 'skrit'.

Anonimen -> RE: rast trebuščka (22.1.2014 8:50:08)

tukaj imaš dobro povezavo: http://pregnancy.about.com/od/trimesterguide/ig/1st-Trimester-Belly-Gallery/

nyna84 -> RE: rast trebuščka (22.1.2014 10:43:55)

V prvi nosečnosti se mi je začelo poznat šele v 6. mesecu. Ok, če si vedel, si opazil prej, ampak se je dalo skrit. [sm=smiley1.gif]
Za drugo nosečnost se niti ne spomnim [sm=zmeden.gif]
Sedaj v tretje se mi je začelo zelo hitro poznati. Se mi vidi že od 15. tedna. Me spihuje kot kokico. [sm=smiley36.gif]

Je pa itak odvisno od konstrukcije telesa, kilogramov, pa tudi od lege otroka. Jaz nosim to rundo precej naprej, se mi zdi.

Agnes27 -> RE: rast trebuščka (28.1.2014 8:02:17)

Zakaj si pa tako željna da se hitro pozna? [sm=jezicek.gif] Jaz sem zdaj v drugo in sem pri 28 tednih ko slon. Če bo šlo tko naprej kmal tut vstat ne bom mogla [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

mlada_mamika -> RE: rast trebuščka (30.1.2014 15:09:28)

Agnes27 saj veš kako je, ko želim vsem pokazati, da smo [sm=nosecka.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Irena000 -> RE: rast trebuščka (4.2.2014 11:00:27)

Meni s je zdaj v drugo veliko prej pikazal trebuscek, kot se je prvic, pa sem imela zdaj manj kilogramov pred nosecnostjo, kot sem imela prvic. V bistvu prav ne morem verjet, da sem komaj v trinajstem tednu, pa je trebuscek ze tako lepo okrogel[sm=smiley36.gif] ....

Stran: [1]