mateyka -> RE: beljenje stanovanja (21.1.2014 22:30:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* zato pa obstaja mašinca, ki se ji reče sesalec...za zunaj pa kerher [sm=smiley1.gif] aha, ja, pa še kako krtačko gor natakneš.. no, pa bom kmalu vse vedela še preden bom tako steno imela [sm=smiley36.gif] IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* in po feng šuju ogledalo ne paše v spalnico [sm=smiley1.gif] ej, po feng šuju opremljat se men zmeša, al bi pa morala bit miljonarka in hišo iz nule delat v posebnem programčku, ki ima fengšui parametre not vstavljene [sm=smiley36.gif] sem enkrat šla čekirat, ker mi je blo ene par razlag všeč (recimo, da nimaš kavča tako da ne kažeš hrbet vratom, , samo sem hitro obupala, ko sem šla malo bolj v detalje. ker mora bit vse obrnjen v določeno smer, postavljen ravno prav; štedilnik, postelja, kavč.. pa vrata ne smejo sekat te energije, pa tam moraš bit obrnjen proti tej energiji - điiiz.. flet je pa zgrajen kot je in tvoje pohištvo je tako kot je (al ga pa ni), zdej se pa pejt žonglirat do nezavesti.. če maš čas in ti je to je hobi, ne rečem, drugače pa - v izi [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|