malaMravljica -> RE: otrok in "junk food" (16.1.2014 18:43:29)
|
Meni se zdi, da zivimo sredi dezele hrenovk in teh blesavih salam. Ampak, hrenovke vseeno je recimo 1 x 4 mesece mogoce in se to jo olupi, ker sem mu enkrat to pokazala. Tiste salame, podobne hrenovkam pa dobi snito, ce gre z mano k mesarju ali v trgovino ceprav ce ima izbiro vzame rajsi snito sira oz ce dobi salamo pol prosi se sir. Smokijev ne pozna, slane palcke je mogoce ze kdaj jedel, ne da bi vedla, cips pa je samo vsake kvatre, ko smo v Italiji in ga ponudijo v baru na mizo. Kupujem pa teh zadev zihr ne. Smo pa tudi v dezeli Haribo bonbonov in te je, ce jih kje dobi, kupila sem mu jih samo dvakrat v posebnih okoliscinah. Sladkarije obozuje in se trudim, da sama pecem, ima pa eno sreco ali smolo, en Bozicek mu je sedaj ze drugo leto kupil cel paket kinder jajckov, mislim, da jih je 75 notri. Lanske je zmazal tja do zacetka decembra. Ampak jih deliva z obiski, pa mama je tudi sladkosneda [sm=smiley1.gif] Aja, v MEC-u se nismo bili, po moje tam ne bi dobil nic, kar bi jedel, pomfrija ne mara, da bi jedel tam kaj drugega razen sladkarij ce jih slucano imajo, si pa tezko zamislim. Je pa pico, ampak mu je en trikotnik dovolj.
|
|
|
|