Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: tashq Frodo,oprosti,ampak nisi mi odgovorila oz.nisem zadovoljna s tvojimi odgovori. postavila sem konkretna vprašanja,na katera se lahko konkretno odgovori,odgovorila si mi pa splošno.sicer te ne silim(ali koga drugega)naj mi odgovori,dovolj je le,da se razmisli o tem. taka vprašanja sem postavila zaradi tega,ker so vsi komentarji zelo splošni,noben pa ne pove,kje je tista meja.ne na splošno,ampak konkretna meja pri njegovi družini. Konkretna meja pri konkretni druzini ne more biti postavljena, ker nisi podala dovolj konkretnih informacij glede nacina in sloga zivljenja ter planov glede otrok. Ko bos lahko konkretno odgovorila na moja konkretna vprasanja - koliko sole planiras za otroke, koliko hrane lahko sama prideas in koliko hrane je po tvojem dovolj za otroka, kolikorat tedensko pesres in kolikorat tedensko se lahko porabi kubik vroce vode na kopanje, ti bom odgovorila. Konkretno se druzine, ki se umivajo samo enkrat tedensko in perejo perilo samo ko je nuja, financno na boljsem, saj imajo nizje stroske. Enako druzina, ki zivi v bloku in se ne ogreva ( ker se sosednja stanovanja ogrevajo) ter zivijo pri 18 stopinjah je stroskovno na boljsem, kot druzina, ki v stanovanju vzdrzuje 22 stopinj ... itn... Torej , ko bos konkretno lahko opredilila popolnoma vse okoliscine, ti bo lahko popolnoma konkretno odgovorjeno. In prav v konkretizaciji le teh in tisztih, ki jih sploh vzames v ozir je tvoja odgovornost - to je povsem konkretno. če so pomembni vsi ti podatki, kako lahko potem kar nasplošno rečejo da so starši, ki imajo veliko otrok neodgovorni, če za vse ne poznajo vseh teh podatkov? Morda ker je danes ne glede na placo tezko samostojno vzdrzevati veliko stevilo otrok, ki bi jim pa istocasno nudil vse tisto kar je druzbeni kosenz, da je za otroka potrebno.