patrino -> RE: Izjava Polone Juh (15.1.2014 21:54:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina ne sploh nisem imela v mislih izgube služb... ampak samo odločitev za več otrok, ko je s finančnim stanjem vse ok... al je takrat tut neodgovorno imeti več otrok, ker ne predvidiš te opcije? Ne vem sicer kako drugi mislijo, vendar še enkrat ponavljam, da osebno štejem med starše, ki neodgovorno povečujejo svojo družinico , tiste, ki so že pred spočetjem otroka v finančni stiski, pa jih to ne odvrne od tega, da ne bi še naprej delali in rojevali otroke eden za drugim. Kljub temu, da se finančno stanje ne spremeni na bolje niti po več let- otroci pa kar prihajajo in prihajajo. zdej pa odgovori še pozitivno na moje vprašanje, ali se ti zdijo starši, ki so finančno preskrbljeni odgovori, če imajo več otrok, kot povprečna 2,8 ? Tule noter je ena caka a ne?- jaz reva, pa mislim, le še tako na pol, na pol pa že spim, pa je ne potuhtam[sm=jezicek.gif]. Kakor že- po mojem mnenju imajo pač odgovorni starši toliko otrok, kot jih lahko sami preživijo ( pa sem ne štejem tiste čez noč nezaposlene in vse ostale, ki že po rojstvu petih otrok kar naenkrat zaidejo v finančno krizo.)Nikoli pa o rojstvu otrok nisem razmišljala v odstotkih.
|
|
|
|