adelaia -> možna nosečnost oz. drugo? (14.1.2014 12:52:22)
|
Pozdrav vsem. Pred več kot 3 meseci sem imela nezaščiten odnos z metodo umika. Dobila sem normalno menstruacijo in se zato nič več sekirala. Za en mesec sem šla na kt in dobila normalno krvavitev. Zadnji mesec me bolijo jajčniki, če hodim ali tečem, počutim se, da mi trebuh raste in da sem sita. Tišči me na vodo, tudi če imam prazen mehur. Pred zadnjo menstruacijo so me zelo začele boleti dojke, bolj kot ponavadi in čeprav gre menstruacija h koncu, me še vedno bolijo. Naredila sem test First sign duo, prvič z normalnim urinom, drugič razredčenim z vodo, obakrat je pokazalo negativno. To sem naredila šele sedaj. Laboratorij je pokazal, da je z mehurjem vse ok, ginekologa pa imam šele čez 10 dni. Koliko je po vaše test nosečnosti zanesljiv? Glede na to, da naj bi bil za začetne faze nosečnosti? Ima katera izkušnje? Otroka nočem, si ga ne morem privoščiti, ne materialno, ne kako drugače, raje se ubijem ali grem poskusit splav na kitajsko, tako, da me je počasi vedno bolj groza. Danes bi si šla kupit še en test, kateri je zanesljiv tudi za pozna stanja nosečnosti? A veste, če se da pod kakšnim pogojem splavit, tudi v 4. mesecu? Ni nujno, da v Slo. Pač meni bi otrok uničil življenje. Hvala za odgovore.
|
|
|
|