sonik4 -> srbeče bradavice po ovulaciji (12.1.2014 11:27:17)
|
pozdravljene, ta mesec imam zelo čudne simptome po ovulaciji, vbistvu začelo se je že s prejšnjim mesecem ko mi je M zamujala 4 dni. Bila je zelo čudna, prva dva dni kri, tretji dan skoraj nič, četrti in peti dan rjavi izcedek in malo krvi (ponavadi krvavitev traja 5 dni, normalno v večji količini). 8 dni po prvem dnevu M je že prišla O (malo me je sprva špikalo v trebuhu, naslednji dan je bil prisoten izcedek, podoben beljaku). Na dan izcedka sva s partnerjem imela tudi nezaščitene odnose. 4 dni po odnosu so me začele srbeti bradavice. Pojma nimam zakaj [sm=zmeden.gif] danes sem pa opazla da so prsi malo trše na dotik in ob pritisku na straneh malo zabolijo (podobno kot v času PMS-a) Zanimam me če je že katera imela podobne simptome po ovulaciji? do oploditve oz. vgnezditve naj bi prišlo nekje 6-8 dni po odnosu, torej se ta še ni zgodila (v torek je bila O in nezaščiten odnos, se pravi možna vgnezditev naj bi se po izračunih zgodila od jutrišnjega dne naprej), do naslednje M me pa loči 15 dni, tako da tudi PMS ne more bit vzrok. nevem kaj bi to lahko pomenilo [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|