TistaTeta
|
Hej punce! Najprej čestitam vsem, ki ste ugledale , tiste, ki pa še nismo, pa upam, da čimprej! Prosila bi za vašo pomoč/mnenje glede moje trenutne situacije. Torej; 1.3. sva imela s partnerjem nezaščiten spolni odnos, nato je 8.3. nastopila zelo šibka, rjavo obarvana krvavitev, ki je trajala nekje 2, mogoče slabe 3 dni. Ker sem že na začetku slutila, da bi mogoče lahko bila vgnezditvena, sem 12.3. naredila test First sign, ki je na žalost pokazal -. S tem sem se sprijaznila, pač ta mesec ne bo nič.. A vseeno so nastopile boleče prsi, obilen beli tok, slabost, glavoboli (vse to nekje v zadnjih dneh), utrujenost pa me spremlja že dlje. Danes sem tudi bila pri gin. (naročena na bris), mi je naredila tudi vag. UZ, ampak se ni nič videlo (to mi je nardila da preveri v kakšnem stanju so jajčniki, glede morebitne nosečnosti se nekako nisva pogovarjali, sem očitno bila preveč zmedena, da nisem nič vprašala). Zdaj me pa zanima; je možno da sem test naredila prehitro? Se bi v primeru nosečnosti pri meni moralo na vag. UZ že kaj videt? Najverjetneje bom tako naredila še en test, ampak me preganja tisti občutek, ko so bili vsi do zdaj -, in nočem še enega negativnega rezultata.. Ahhhh, bo že! Upanje umre zadnje
|