Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 20.1.2014 18:47:56
|
|
|
|
mlada_mamika
|
Passion enako je bilo pri meni s temi krči na dan vgnezditvene kvavitve, kot da bo vsak čas pritekla čas je že pravi, da bi lahko bila VK močno močno držim pesti, da je poskusi naredi test, čez en teden, pri meni je bila po enem tednu zelo rahla na baby checku
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 20.1.2014 19:53:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Passion Pozdravljene, cestitam maldi_mamiki in pa drzim pesti zate Magg da so tisti pluski Imam eno vprasanje glede vgnezditvene :) zadnjo sem imela od 31 do 3.1. Ovulacijo pa 13.januarja, vceraj 6 dni po O sem opazila rozast izcedek ki je vseboval nekaj krvi, vedno, ko sem se obrisala. Imela sem tudi tak cuden obcutek kot pred , in sicer zbadanje in kot neki krci ampak ne mocni, ravno toliko da sem nekaj cutila. Takoj sem pomislila na vgnezditveno. Kaj mislite? :) Aja pa se prsi in brdavice me bolijo na otip. :) Menstruacijo pricakujem 31 jan. Ponavadi imam cikle dolge 29-31dni. Passion,glede na to, da praviš,da si imela ovulacijo 13.1. in da naj bi menstruacija vedno prišla 14 dni po ovulaciji...potem ne pričakuješ že okrog 27.1. Resnično upam,da je tole res ,ki si ustvarja mesto pod soncem... Držim pesti zate in za vse ostale
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 20.1.2014 21:07:13
|
|
|
|
Passion
|
Mlada_mamika tudi jaz drzim pesti da bo :) Komaj cakam, da mine teh sedem dni :) tole bi bila res lepa novica :) mislim da bi kar skakala od srece :) Anonimka ja imas prav, ce gledamo da pride na 29-30/31 dni :) no vsekakor upam da je ne bo in da vam bom sporocila lepo novico :)
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 20.1.2014 22:20:38
|
|
|
|
mlada_mamika
|
Passion sporoči veselo novičko čez 7 dni še pikapoke za srečo ti pošiljam in močan
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 20.1.2014 22:49:52
|
|
|
|
Magg
|
Pozdravljene punce, vas je lepo prebirat, kako debatirate :)) No, jaz se nisem naredila testa CB, ki sem ga kupila pred dnevi..le kaj mi je? Izcedek imam se vedno, 10 dan ze!!!!!!! Sem se ga cisto navadla Sicer sem pa dr. Pusenjaku pisala, pa je rekel da naj bi bla to ovulacijska krvavitev..Moja bi mogla pridt 23. ampk upam, da je ne bo
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 20.1.2014 23:03:29
|
|
|
|
mlada_mamika
|
Magg jst sm tudi imela ovualcijsko krvavitev... ampak le 3 dni čudno, mi je da bi bilo 10 dni samo, če si imela že pozitiven test... sicer pa naše telo je tako polno presenečenj, tako, da je vse možno držim pesti, da se izteče najboljše!
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 20.1.2014 23:06:24
|
|
|
|
Magg
|
Nevem, nevem..so mi hormoni podivjali zgleda Zdaj mi je lazje kot na recimo 2 tedna nazaj..Sem naredila vse kar sem lahko, se vec Bomo videli, medtem bom brala forume. Kdaj imas ti ginek. mlada mamica? :)
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 20.1.2014 23:13:16
|
|
|
|
mlada_mamika
|
tej hormončki nam znajo včasih ponagajat še nisem naročena h G... sem danes klicala pa se ni nihče javil... upam, da se mi uspe ta teden naročit drugače se bom šla kar osebno komaj čakam na prvi pregled, da vidim, kaj raste pod
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 21.1.2014 11:33:39
|
|
|
|
Passion
|
Hvala mlada mamika :) pošiljam nazaj objemček :) in se že s tabo veselim prvega pregleda :) Magg me prav zanima kaj bo s testom :) držim pesti za ponovni plusek ali pa
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 21.1.2014 19:09:07
|
|
|
|
Magg
|
Ja mene tudi zanima..pustimo se presenetit, zdaj vztrajno cakam z digitalnim CB-jem Lepo boditee
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 23.1.2014 13:11:49
|
|
|
|
Passion
|
Magg upam, da nam danes sporočiš lepo novičko in da tete ni in je še dolgo ne bo
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 23.1.2014 22:06:04
|
|
|
|
Magg
|
PUNCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Danes je dan, ko bi morala moja pridt, pa sem zjutraj naredila test z digitalnim CB-jem. Pokazal mi je + in pa 3 tedne nosecnosti! Zdaj pa iz izkusenj priporocam digitalni CB, ki je vreden denarja in razresi vse dvome, ali je crtica dovolj odebeljena, kaj pomeni razpackana crtica itd. itd.... Ker pokaze tko kot s za gre Pri vas kaj novega?
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 23.1.2014 22:59:11
|
|
|
|
mlada_mamika
|
ČESTITKE Magg Vesela zate! A je izcedek izginil?
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 23.1.2014 23:00:23
|
|
|
|
mlada_mamika
|
Passion zdaj čakamo, da še ti sporočiš veselo novico in tečka NE prikaže
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 24.1.2014 5:48:29
|
|
|
|
lily32
|
ČESTITKE Magg!
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 24.1.2014 7:03:39
|
|
|
|
*misi*
|
Ja magg cestitkeeeeee zelim ti cudivito
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 24.1.2014 13:50:54
|
|
|
|
Passion
|
jeeeej bravo cestitaaam :) sem vedela, da bos srecna ja mlada mamika upam in drzim pesti da se vama pridruzim in bomo skupaj srečke drugače pa pridno čakam
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 24.1.2014 20:52:55
|
|
|
|
Magg
|
Hvala vseem, enako vam privoscim Mamica, izedka ni vec Pa folno jemljem ze kak teden, je pomembno katere znamke je? Jaz sem si jo kupila v dm-u, Sensilab.
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 24.1.2014 21:17:55
|
|
|
|
Jenny_B
|
Čestitam Magg za veselo novico! Čestitam tudi tebi, mlada_mamika! Mirno in zdravo nosečnost želim obema. Upam, da bosta poročali, kaj se vama dogaja tekom nosečnosti.. Jaz osebno se še ne trudim zanosit, imam pa tudi problem z 'vmesno krvavitvijo'. Po branju raznih komentarjev predvidevam, da gre za ovulacijsko krvavenje ali nekaj podobnega.. Natančno dva tedna po začetku M sem 4 dni imela rahel rjavkast izcedek. Danes je peti dan in mislim, da se je ustavil. Upam. Dolžina mojega ciklusa je drgač nekje 38-45 dni, tako da tudi v to rahlo dvomim.. Verjetno mi samo hormoni nagajajo.. Mogoče ima kdo kak pameten komentar na to?
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 25.1.2014 13:30:50
|
|
|
|
Jenny_B
|
Hvala Magg! :)
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 28.1.2014 22:22:59
|
|
|
|
mlada_mamika
|
Passion kakšno je stanje??
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 29.1.2014 8:31:28
|
|
|
|
Passion
|
Mlada mamika ravno vceraj sem mislila nate. Torej sem naredila vceraj test in na dalec ko sem ga pogledala ni bilo nic videt. In mi je bilo prav cudno, potem sem ga pogledala boljse in je bila tako rahla da se komaj vidi. Tako da ne vem, dokler ne vidim mocnejse bom malo v dvomih. sem te hotela vprasat ce je bila pri tebi tudi tako rahla? Baby check mi se nikoli ni risal crtic, niti po tem, ko je bil ze suh. First sign pa mi jo itak vedno narise ko se posusi, sem ga ze pogruntala falota . Vceraj sem naredila baby check, to je bilo 9 dni po tistem roza izcedku in krvi. Me pa prsi bolijo 4x bolj od takrat, BT imam se vedno 37,2. Kave ne pijem ze cel teden, vcasih sploh nimam apetita, pridejo dnevi, ko prelezim popoldne ker sem tako utrujena. Tako da bi mi bilo res cudno da se crtica ne bi potemnila v naslednjih dneh . Danes je moj 30 dan ciklusa, dobim ponavadi na 29-31 dni. Zaenkrat je ni in tudi mislim da je ne bo po vsem tem :)
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 29.1.2014 19:06:11
|
|
|
|
mlada_mamika
|
Jaz sem delala baby check vsak dan in vsak dan je bila bolj vidna črtica no, ko je bila enaka kontrolni sem prenehala s testi tako, da kar pogumno še kak test tečka pa naj pride čez 9 oz 8 mesecev
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 31.1.2014 12:37:18
|
|
|
|
Passion
|
Vam sporocam da je prisla teta Res mi tole ni najbolj jasno glede na vse moje znake in tisti izcedek, BT, krce in vse ostale simptome Noh, nic pa v nove boje, kaj pa cmo Vsem noseckam zelim cudovito nosecnost tistim pa ki se čakate na , to da jih čim prej zagledate
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?