Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 22:09:46
|
|
|
|
Magg
|
Kolegica je sla na krvnega h osebni zdravnici, v Zd majo laboratorij. Jaz na krvnega ne verjamem, da bom sla. Mam ginekologa 14. feb, saj ginekolog se mi bo pa ze posvetil, ce bom rekla, da mi M. zamuja Te da ginekolog na krvnega?
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 22:29:49
|
|
|
|
mlada_mamika
|
No, ginekolog bo takrat že tudi verjetno kaj videl... tako, da če se bo videlo te verjetno ne bo dal na krvnega, saj to ne bo potrebno ti imaš izcedek?
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 22:39:47
|
|
|
|
Magg
|
Ja, sedmi dan imam ze rahel izcedek. Pa spodnji organi me bolijo; spikanje, predvsem zvecer.
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 22:42:51
|
|
|
|
mlada_mamika
|
No špikanje je normalno odvisno kakšen imaš izcedek?
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 22:44:41
|
|
|
|
Magg
|
Ko se obrisem je svetlo rdec. Ko grem po 2h urah na stranisce je rjav. In tako ze od prejsnjega petka.
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 22:47:02
|
|
|
|
mlada_mamika
|
Kaj pa če pokliček v ponedeljek G in vprašaš? Povej, da imaš izcedek in da je test pozitiven tako bi ti jaz svetovala...
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 22:49:39
|
|
|
|
Magg
|
Ampak, ce mu po pravici povem koliko prej sem test delala in, da mi menstruacija sploh se ne zamuja, mi ne bo nic pomagal..sem prepricana Jaz moram pocakati se vsaj teden dni Se strinjas?
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 22:53:06
|
|
|
|
mlada_mamika
|
Jaz bi vseeno poklicala Morda sploh ni bila M takrat... Kaj pa veš... vse je mogoče razen, če takrat še nista delala na potem je verjetno res bila
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 22:57:14
|
|
|
|
Magg
|
Prejsnji mesec sva ze zacela delati na otrocku, vendar nisva imela odnosov na 2,3 dni. Se prav spomnim za Novo Leto je bla mestruacija taka kot vedno. V tem mesecu sva se pa drzala mojih plodnih dni Joooooooooj mam rada ta tvoj optimizem
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 23:01:55
|
|
|
|
mlada_mamika
|
Veš, da niti ni nujno na 2, 3 dni imeti odnosov moški plavalčki preživijo tudi do 5 dni lahko pa počakaš do dneva ko bi morala priti in če bo še tak izcedek pa le pokliči G Ja, optimizem imam na vrhuncu Pri teh stvareh moraš bit opitimističen
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 23:06:20
|
|
|
|
Magg
|
Iz tvojih ust v bozja usesa Zdaj sem si obljubila, da ne bom vec zapravljala denarja za testa..Vsaj kaksnih par dni, ne. Hahah Bodi lepo mamika pa porocaj, kaj bo novega
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 23:09:26
|
|
|
|
mlada_mamika
|
poznam tale sindrom zapravljanja denarja za teste to smo pač neučakane ženske ti pa svetujem, da začneš jemati folno kislino, če mogoče še ne vse bo tako kot mora bit bomo vesele srečke
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 18.1.2014 5:32:59
|
|
|
|
lily32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlada_mamika Kaj pa če pokličeš v ponedeljek G in vprašaš? Povej, da imaš izcedek in da je test pozitiven tako bi ti jaz svetovala... Jaz bi tudi tako naredila. Saj ni treba, da poveš, celotno zgodbo delanja testov. Povej le, da imaš že en teden izcedek, da si zato naredila dva testa, ki sta oba pokazala pozitivno in da te skrbi, čeprav manjka še dan ali dva do pričakovane M. In prosiš, da te sprejmejo na pregled. Tvoji datumi so res malo čudni, a glede na to, da imaš tako kratke cikle, bi bilo možno, da je O nastopila že kakšen dan pred tvojo izrčunano in si mogoče zanosila že kakšen dan po koncu M.
< Sporočilo je popravil lily32 -- 18.1.2014 5:34:03 >
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 18.1.2014 8:30:09
|
|
|
|
AnjaZP
|
Magg, da test pokaže kmalu po oploditvi je mišljeno kmalu po vgnezditvi,vsidranju v steno maternice. Namreč šele takrat se začne izločati nosečniški hormon. V povprečju je to od 6 do deset dni po ovulaciji-po spočetju. Pri tebi je mogoče malo prej ker imaš krajše cikle. Po tem se na vsaka dva dni hormon podvojuje. Bi pa opozorila da test First sign reagira tudi na druge hormone ne le na nosečniškega, zato nekaterim pokaže pozitivno, medtem ko Clear blue reagira le na nosečniškega. No prav zanima me kako se bo ta zgodba iztekla, poročaj in želim ti vso srečo da boš naslednji teden že uradno .
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 18.1.2014 11:18:49
|
|
|
|
mlada_mamika
|
Magg kako je, kaj novega?
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 18.1.2014 11:42:21
|
|
|
|
Magg
|
Anja hvala za lepe zelje!! Mlada mamika danes ponoci nisem mogla spati, mela sem mocen glavobol kot v zivljenju se ne! Ko je moj odsel zjutraj na siht, sem ustala, ker mi je slo na bruhanje. Do 9h zjutraj sem se mucila z bruhanjem, komaj sem neki zbruhala ampak me je tako tiscalo. Ko sem zadnjic bruhala, sem zaspala za urci in zdaj sem kot nova. Naj kupim danes test in katerega? Do ponedeljka je se nekaj casa, da poklicem zdravnika.
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 18.1.2014 12:01:53
|
|
|
|
mlada_mamika
|
Kupi digitalni Clear blue, ta je verjetno 100% ga imajo povsod, DM, Muller...
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 18.1.2014 12:02:29
|
|
|
|
mlada_mamika
|
Digitalni CB ti pokaže tudi koliko tednov naj bi bila
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 19.1.2014 8:41:34
|
|
|
|
*misi*
|
Magg,si naredila dans CB?
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 19.1.2014 10:01:24
|
|
|
|
mlada_mamika
|
Magg kaj je pokazal CB?
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 19.1.2014 17:35:28
|
|
|
|
Magg
|
Punce vceraj sem kupila digitalni CB ampak se nisem naredila test..Zdaj me kar nekaj ustavlja, ko je pocasi ze cas za teste, prej sem jih pa lulala kot, da bi jih talal nekje Pa izcedek imam se vedno..tako da ne vem..
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 19.1.2014 19:56:05
|
|
|
|
mlada_mamika
|
Magg poročaj kakšen bo rezultat držim pesti za edino to mi je čudno, tvoj izcedek
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 20.1.2014 11:42:01
|
|
|
|
Magg
|
Konec tedna bom naredila test, ce zdrzim.. sele v nedeljo nameravam
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 20.1.2014 13:43:56
|
|
|
|
*misi*
|
Magg a so s e ti ustavile zdaj te krvavitve,ki si jih imela?
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 20.1.2014 17:24:58
|
|
|
|
Passion
|
Pozdravljene, cestitam maldi_mamiki in pa drzim pesti zate Magg da so tisti pluski Imam eno vprasanje glede vgnezditvene :) zadnjo sem imela od 31 do 3.1. Ovulacijo pa 13.januarja, vceraj 6 dni po O sem opazila rozast izcedek ki je vseboval nekaj krvi, vedno, ko sem se obrisala. Imela sem tudi tak cuden obcutek kot pred , in sicer zbadanje in kot neki krci ampak ne mocni, ravno toliko da sem nekaj cutila. Takoj sem pomislila na vgnezditveno. Kaj mislite? :) Aja pa se prsi in brdavice me bolijo na otip. :) Menstruacijo pricakujem 31 jan. Ponavadi imam cikle dolge 29-31dni.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?