Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 12:35:09
|
|
|
|
lily32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magg Lily32 cestitke tudi tebi, zgleda je ta januar 2014 fuuuuuuuuuuul ploden hihihi Ne, ne, jaz sem citirala mlado_mamiko. Pri meni je v polnem pogonu.
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 12:36:41
|
|
|
|
Magg
|
Joj oprosti, jaz sem zgleda pod vplivom teh novih zdravil in narobe zastopim Sicer delas na tem, da zanosis?
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 12:48:37
|
|
|
|
lily32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magg Joj oprosti, jaz sem zgleda pod vplivom teh novih zdravil in narobe zastopim Sicer delas na tem, da zanosis? Ne, ravno. Imam dva že doma. Razmišljala sva sicer o treh, a bova verjetno zaradi mojih zdravstvenih težav, let, situacije v službi ..., ostala pri dveh. Se pa vseeno veselim z vami. Čestitke tudi tebi!
< Sporočilo je popravil lily32 -- 17.1.2014 12:49:06 >
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 12:51:17
|
|
|
|
Magg
|
A tako.. Lepo, da imas ze druzino ustvarjeno Potem nam pa lahko veliko svetujes in poves iz svojih izkusenj Si imela vgnezditveno in ce ja, koliko je trajala? Kot, da bi bila pri inspektorju, vse te bom isprasala
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 12:53:46
|
|
|
|
*misi*
|
Cetitke tudi tebi mlada mamika Magg, kri ki so ti jo dali pogledat, po vsej verjetnosti ne bo pokazala da si noseca, ker to je rutinski pregled krvi. Ce zelis da te testirajo za nosecnost mora dr extra oznacit da v laboratoriju testirajo BHcg.
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 12:56:00
|
|
|
|
Magg
|
Aja, saj res. Na to pa nisem pomislila. Sem cist amaterka Grem pa h ginekologu 14. feb, takrt bo pa ja ze kaj vedela 100%
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 13:02:42
|
|
|
|
*misi*
|
Na UZ se verjetno se ne bo videlo nic, oz vprasanje ce se bo videl srcek ze tako kmalu. Ne vem v katerem tednu bos takrat. Ponavadi na UZ narocajo v 8tednu. Lahko pa prosis za krvni test in da se vidi rast hormona
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 13:05:06
|
|
|
|
lily32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magg Si imela vgnezditveno in ce ja, koliko je trajala? Kot, da bi bila pri inspektorju, vse te bom isprasala Ne, vgnezditvene nisem imela nikoli. Sem pa "načitana", moram vedno vse prebrat, kar me zanima. In v prvi , sem bila tudi sama tako neučakana kot ve in vse me je zanimala. Ti kar sprašuj, meni je forum ravno zato všeč, ker dobiš veliko informacij iz prve roke.
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 13:14:46
|
|
|
|
Katy78
|
V prvi nosečnost isem jo imela, in sicer so bile M točne na 28-29 dni. Ovulacijo sem zaznala 14. dan po M, vgnezditvena krvavitev je bila točno 1 teden za tem in čez točno 1 teden je bil test pozitiven. Sem imela pa v drugi nosečnosti tudi vgnezditveno krvavitev le da sem mislila, da bom pač dobila M (ciklus po prvem porodu se mi je povsem zmešal in so bile M neredne). Ko je bil potem čez kakšnih 10 dni test pozitiven, sem za nazaj skapirala, da je bila tisto po vsej verjetnosti vgnezditvena krvavitev.
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 20:14:40
|
|
|
|
Magg
|
Kako bi potem mojo situacijo komentirala? Zadnjo menstruacijo sem imela 31.12. ki je trajala do 5.1. (6dni). Na internetu sem si zracunala kdaj mam ovulacijo, naj bi bila ze 11.1. Spolne odnose sem zato imela predvsem pred ovulacijo (5dni pred omenjeno), na dan ovulacije in pa dan zatem. (Torej vedno, da res ne zgresim ) Rdeckasto-rjav izcedek se mi je pojavil 10.1. in ga imam se vedno. (Prej ga nisem nikoli imela, tudi pred menstruacijo ne) S testi nosecnosti pa tako: neumnica sem si kupila First Sign (na katerem pise, da je zanesljiv ze po oploditvi) ze 9.1. in je pokazal rahlo crtico. (predvidevam, da je to pokazal le zaradi ovulacije) 14.1. sem naredila test CB, ki je pokazal rahel plus. Dva dni zatem, torej 16.1. mi je je FS pokazal 2 identicni crtici v zelo hitrem casu Sedaj pa se sprasujem, ali so ti testi oz. ta zadnji, ki mi je takoj pokazal , to pokazal zaradi tega izcedka, ki se vedno traja????
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 20:20:05
|
|
|
|
Anonimen
|
js bi rekla, da si noseča in da lepo pokliči G ter se zmeni za krvni test, ker si očitno po naravi velik skeptik! čestitke !
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 20:24:15
|
|
|
|
Magg
|
Aninmna to je pa zeeeeeelo lepo blo prebrat 14.12. sem itak narocena pri ginekologu (mam kontrolo). A pri osebnem zdravniku se to ne da preverit mislim dati kri? Samo se mi zdi, da je dosti prezgodaj za krvni test, se ti ne zdi? Predvideno menstruacijo mam sele tam okoli 23.1. A drugace v krvi to raven hormona prej zaznajo kot pa te nocesnostni testi?
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 20:33:00
|
|
|
|
AnjaZP
|
Magg, samo da razjasnimo, ti imaš torej 24-dnevne cikle ( če si mela zadnjo M 31.12, in ne pričakuješ 23.1.)? Danes smo 17, in zelo dvomim da bi katerikoli test pokazal pozitivno 6 dni prej. Prav tako first sign zazna večjo koncentracijo kot Baby check mini, in mislim da tudi baby check ne bi zaznal tako hitro. Testi le pri nekaterih pokažejo pred menstruacijo pa še to le do največ tri dni prej. Da je tebi test kazal +, nimam pojma zakaj. Nočem ti uničit upanja ampak od začetka tvoje zadnje menstruacije je minilo le 18 dni, se mi zdi nekam hitro za test. Iz srca ti želim da čimprej ugledaš , vendar ni treba tako hiteti. Take kot jaz ki že leto ali več čakamo na se naučimo malo kontrolirati to nervozo pred . Svetujem ti da počakaš na dan menstruacije in če je takrat ne bo, naredi test, kar je prej si ne delaš nobene usluge ampak le razbijaš z glavo z miljoni dvomov in vprašanj.
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 20:39:46
|
|
|
|
Magg
|
Je ze v redu, saj je prav, da si tako povedala, ker mislim, da dejansko mas prav sam sej ves; upanje umre zadnje Je sele prvi mesec, ko delava na tem, da bi imela otroka tako, da ni panike. Sem se pozanimala o teh testih, ampak v navodilih res pise, da zazna nekaj dni po oploditvi. Mogoce ves, kdaj naj bi v krvi zaznali dovolj nosecniskega hormona? Ze pred izostankom mens.? Sem vesela, da si pokomentirala mojo objavo
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 20:54:51
|
|
|
|
mlada_mamika
|
lily32 zgleda, da je res bila vgnezditvena danes sem nalulala v prvi nisem imela izkušnje z VK
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 21:14:39
|
|
|
|
Magg
|
Juhuuuuuuuuuuuuuu mlada mamikaa
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 21:33:38
|
|
|
|
mlada_mamika
|
držim pesti tudi zate Magg, da ugledaš sem pa jaz delala že test 2 dni pred izostalo M, se pravi v sredo, pa tudi včeraj in danes kaj pa čem... vsak dan je bila bolj vidna črtica sem pa delala z baby check
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 21:38:08
|
|
|
|
mlada_mamika
|
aja Magg... sem nekaj narobe pokapirala ti si verjetno nosečka ČESTITKE!! drugače pa sem jaz v prvi šla samoplačniško na krvi test v Adrialab, en dan pred izostalo tako, da če ti urinski test kaže bi ti moral tudi krvni
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 21:39:02
|
|
|
|
Magg
|
Men sta First Sing pa Clear Blue najbolsa testa, nvem tko razlocno pokazeta, se mi zdi. Babychecka pa v dm-u nisem zasledila. Kje si ga kupila?
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 21:41:20
|
|
|
|
Magg
|
Haha mlada mamika ni panike Res, da so testi pozitivni pa moj je ze cist navdusen pa mi govori bodoca mamica ampak mam se nekaj dni do menstruacije, ce bo..23. bi mogla pridt, mam ful kratke cikle
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 21:56:00
|
|
|
|
mlada_mamika
|
Baby check imaš v lekarni je pa meni se spomnim v prvi test first sign pokazal tudi 3 pred izostalo sicer res komaj opazno ampaj je, mi je pa krvni potem potrdil tako, če si v dilemi kar pogumno na krvenga... krvni itak tudi prej zaznajo kot urinski ampak mislim, da se lahko veselita BRAVO ZA VAJU! si si že izračunala kdaj boš imela okvirni PDP?
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 22:00:08
|
|
|
|
Magg
|
Zacetek oktobra, ce sem res Ti nimas vec izcedka ane? Danes sem dala kri (nekaj zaradi astme), v ponedeljek poklicem da mi povejo izvide. Naknadno ne morem povprasati po nosecnosti ane, bi mogla ze prej? Kdaj pa ti nameravas na krvnega?
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 22:01:10
|
|
|
|
*misi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magg Kako bi potem mojo situacijo komentirala? Zadnjo menstruacijo sem imela 31.12. ki je trajala do 5.1. (6dni). Na internetu sem si zracunala kdaj mam ovulacijo, naj bi bila ze 11.1. Spolne odnose sem zato imela predvsem pred ovulacijo (5dni pred omenjeno), na dan ovulacije in pa dan zatem. (Torej vedno, da res ne zgresim ) Rdeckasto-rjav izcedek se mi je pojavil 10.1. in ga imam se vedno. (Prej ga nisem nikoli imela, tudi pred menstruacijo ne) Magg daj ti povej na koliko dni imas cikel? Ker tole z datumi tut men ni vec jasno
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 22:03:43
|
|
|
|
Magg
|
Ja sej tudi meni ne bi bilo nic jasno, ce ne bi spremljala vsa dogajanja v svoji belezici. Jaz mam na 24 dni menstruacijo.
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev 17.1.2014 22:05:36
|
|
|
|
mlada_mamika
|
ne nimam več izcedka, bil je samo teden po ovulaciji, rjavkast, pa še to le za vzorec... upam, da ga tudi naslednjih nekaj mesecev ne bo naknadno pa ne boš mogla povprašat o nosečnosti. Kolk mi je znano, pa tudi vsi laboratoriji ne delajo teh krvni bHCG testov. Lahko greš samoplačniško. jaz verjtno ne bom šla na krvenga, drugi teden bom poklicala G in se naročila na prvi pregled so se mi pa že vidno povečale prsi
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?