patrino -> RE: grobost v spalnici! (11.1.2014 15:51:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Tole bo pa težko napisati. Moj me je že pred letom, morebiti več, začel nagovarjati k bolj bizarnemu, bolje rečeno, grobemu seksu. Ni mi bilo do tega, izogibanja, v stilu, da ni seksa tudi ne, vendar mi je uspelo zadevo zbalansirati v mejah normale. Sicer so odnosi redni, večinoma dnevni, lahko tudi večkrat dnevno. V zadnjem mesecu pa si je moj to zadevo malo vzel v svoje roke in vsakič po seksu dobim občutek večjega "zlorabljanja",. Pa niti ne vem, če je to zloraba. Enostavno si me vsakič vzame občutno močneje, bolj grobo, celo ob videni bolečini kar ne popusti. Preprosto je grob in ne znam ga več nekako raznežit. Sicer se imava rada, imava družino, sva situirana, ugledna. V zakonu ni pretepanja in ga nisva nikoli imela. V trenutkih intime pa gre očitno vse skupaj preko roba. Do mojega vidnega neodobravanja in pogovora je že prišlo. Odgovor pa je bil v stilu posmeha, kot da gre pri meni za starokopitnost in neaktualnost, sicer pa naj se ne obremenjujem, ker si lahko dober seks poišče tudi drugod, vendar mu do zdaj to še ni prišlo na misel. Mogoče, kot medklic - ne, ni vedno. Seks, dva na teden, pa sta zelo, zelo groba in bizarna. V kolikor zazna moje upiranje, pa ga očitno še bolj podžge. Kakšna podobna izkušnja? Kakšna pametna rešitev? Mnenje? Moje mnenje. Sama veš, da to ni to. In ko si na trenutek prenehaš metati pesek v oči in dobiš na vpogled nekaj realnih komentarjev in mnenj, raje zlezeš nazaj in začneš pisariti v smislu, saj mogoče mi je pa to všeč, ne posilstvo tega ne morem imenovati... Kaj te sili v to zanikanje veš le ti. Mogoče strah pred resnico, da tvoj s tabo ne ravna tako kot bi moral, mogoče strah pred tem, da bi te ob obelodanjanju teh zadev kdo prepoznal in bi šla k rakom žvižgat vajin ugled in vse ostalo, mogoče preprosto iz strahu pred možem. V bistvu ni važno. Kakor že je in vsak normalen spolno aktiven človek ve, da če ga v določeno obliko spolnosti nekdo sili, to ni prav. O tem , da se pustiš zmanipulirati z bednimi izjavami v smislu da bo željen stil seksa poiskal drugje, pa tako ne bom komentirala. Kot ponavadi je pri vama seks le eden izmed delčkov vajinega odnosa, pa vendar kaže, da tudi drugi delčki kot so spoštovanje, nežnost prilagajanje....ne spadajo skupaj. Si že slišala za tisto, da drugi delajo s tabo tako kot sam dovoliš ali mogoče celo želiš ?
|
|
|
|