Lukka -> RE: custveno zahteven otrok (9.1.2014 20:45:23)
|
Uf, to pa ze nekaj casa rece jaz! Je kar kmalu dobila ta svoj jaz... no, vcasih rece v trgovini ( ko kaj kupujem na glas recem, uf za ocija moram se to kupit, za babico to, za to) takrat pa brihta takoj, v trenutku postudira, da rece "kupit se nalitanke za Eljo Alexo!" Hahahaha, ona pomojem misli, da sem jaz tko neumen, da ne vem da je ona Lexi ! Ker ko greva v trgovino vedno recem, da mi ne bos metala v kosaro! Zate ne bova nic sladkarij kupila. Jah, pol me na tak nacin, kao za Lexi mors kupt, kao sej ne bo vedu, da sem to jaz. Ampak, vidis damo, selepo s polnim imenom nagovori! HahahahahaH Torej, jaz ma ze razvit, samo mislim, da je bila napaka, da sva jo puscala pri babici, pa govorila da greva k dojencku. Sem ravno zdajle si rekel, da absolutno nic vec! Ok, s seboj jo ne smem odpeljat, to je dejstvo, bova se pa zmenila, da resimo na drugacen nacin! Ker ta histerija in to custvovanje, ki ga ima zdajle ni za med ljudi! To je tko rdeca v ksiht, da se bojim. Da jo bo razneslo! No, mogoce ko bomo rodili, bo drugace. Upam...
|
|
|
|