izcedek-možen znak N? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

SU -> izcedek-možen znak N? (8.1.2014 13:11:19)

Zanima me samo ali je katera imela med zgodnjimi znaki [sm=nosecka.gif] tudi izcedek? Čakam na M... oziroma upam, da je ne bo... pa imam že kakšen teden nek izcedek, ki ga ponavadi pred M ni... pa me samo zanima, če se je kateri tudi pojavil, med ostalimi znaki N seveda?[sm=smiley1.gif]

Tippi -> RE: izcedek-možen znak N? (9.1.2014 8:29:11)

Jaz se ga ne spomnim, je pa seveda možen tudi izcedek kot prvi znak nosečnosti.

test je pa itak najbolj ziher, sej veš [sm=smiley1.gif]

srečno!

SU -> RE: izcedek-možen znak N? (9.1.2014 10:22:52)

Ja, Tippi... vem, vem... [sm=smiley1.gif] Ampak kaj, ko je še prehitro za test... mene pa kar razganja od radovednosti in kar iščem kaj bi mi pomagalo, da bi vedela, da je "to-to"... [sm=smiley36.gif] No... še kake 2 dni pa naredim test... Upam... [sm=smiley1.gif]

mamica deklicam -> RE: izcedek-možen znak N? (9.1.2014 10:33:22)

jaz pred izostankom M nikoli nisem imela kakšnih znakov. Imam tudi sama beli tok, a vedno nato pride M. Nekatere pa pravijo, da povečan izcedek tudi pomeni N. Kakor jaz opažam, ni nek specifičen znak, lahko je ali M ali N.

Najboljši pokazatelj bo na žalost test. SREČNO!

kavbojka -> RE: izcedek-možen znak N? (14.1.2014 14:11:43)

Jaz imam npr. skoraj vsak ciklus kaksen dan/par dni pred M izcedek, podoben predovulatornem, kar naj ne bi bila sicer posebnost.
Lp

Cikacaka -> RE: izcedek-možen znak N? (14.1.2014 15:40:51)

tudi jaz imam vsak mesec izcedek pred M..tako da ta znak ne kaze nosecnosti niti ne da nosecnosti ni ;)

SU -> RE: izcedek-možen znak N? (17.1.2014 12:11:50)

No... izcedek ni bil znak N... žal... je še prehitro prišla [sm=hudicek1.gif] Tako, da... mogoče v februarju ugledamo [sm=rozacrtici.gif] ...

Stran: [1]