RE: Katarina Čas (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Izabelina -> RE: Katarina Čas (8.1.2014 19:35:19)

ja pač sofija, sam, da se kao bolj sliš sophia... sej to velik ljudi nardi k se izselijo da posodobjo svoja imena in priimke...

mateyka -> RE: Katarina Čas (8.1.2014 20:29:31)

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina
ja pač sofija, sam, da se kao bolj sliš sophia... sej to velik ljudi nardi k se izselijo da posodobjo svoja imena in priimke...

ja, v tridesetih prejšnjega stoletja, zdaj pa res ne več..

petea -> RE: Katarina Čas (8.1.2014 20:42:43)

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

ja, v tridesetih prejšnjega stoletja, zdaj pa res ne več..

Uf, nisem vedela, da je Melania Knauss (alias Melanija Knavs) že tako stara. No, dobro izgleda za svoja leta ...

[sm=smiley36.gif]

mateyka -> RE: Katarina Čas (8.1.2014 20:54:00)

melanija je snob [sm=smiley36.gif]

petea -> RE: Katarina Čas (8.1.2014 21:09:56)

melanija je snob [sm=smiley36.gif]

hja, drugih, ki so se preselili čez lužo, pa kaj dosti ne poznam

no, drugače pa mojega dragega preimenujejo že takoj, ko prečka severno mejo, v obliko njegovega imena, ki je uporablja v nemško govorečem območju; in to tudi ljudje, ki ga dobro poznajo že dolga leta
pa ni snob [sm=smiley36.gif]

mateyka -> RE: Katarina Čas (8.1.2014 21:35:43)

zanimivo, mene pa nikoli in nikjer ne. pa nimam mednarodnega imena, ki bi bil skoraj vseprisoten kot so recimo ana, maria ali benjamin ali adam..

Izabelina -> RE: Katarina Čas (8.1.2014 21:37:45)

no sam naše ane hitr postanejo ann, anna in se tut malce drugače izgovori kot trda ana...

Lukka -> RE: Katarina Čas (8.1.2014 21:42:04)

Poznam jo iz nanizanke "strasti". Meni je dobra igralka. Simpaticne poteze oci in ustnic ima in ce je pac zaigrala v Ameriki, mi je to pac brez evforicnega prizvoka. Je pa ena redkih, ki se nikoli ni kazala v vseh trac vsebinah.

liliana -> RE: Katarina Čas (8.1.2014 21:55:26)

IZVIRNO SPOROČILO: nejcko
VOb Al Pačinu pa igra Hrvatico..

sam ni mi jasno kako je hrvatica, če ji je ime Sophie.. [sm=zmeden.gif]

http://www.imdb.com/title/tt1772288/reference

Jaz poznam nekaj čistokrvnih Slovenk.....pa se imenujejo Megy, Amy, Amelie, Melanie.......[sm=smiley1.gif]

liliana -> RE: Katarina Čas (8.1.2014 21:57:55)

no sam naše ane hitr postanejo ann, anna in se tut malce drugače izgovori kot trda ana...

Mojega slovenskega imena recimo skoraj nihče, ki govori angleško in tudi nemško ne zna izgovoriti.....in sem bila že vse živo.......

liliana -> RE: Katarina Čas (8.1.2014 21:59:58)

zanimivo, mene pa nikoli in nikjer ne. pa nimam mednarodnega imena, ki bi bil skoraj vseprisoten kot so recimo ana, maria ali benjamin ali adam..

Tvoje ime se dokaj enostavno izgovori tudi v angleškem jeziku.......pa verjetno tudi v ostalih.......

nejcko -> RE: Katarina Čas (8.1.2014 22:05:09)

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Mojega slovenskega imena recimo skoraj nihče, ki govori angleško in tudi nemško ne zna izgovoriti.....in sem bila že vse živo.......

Ne vprašaj, kaj vse nisem bila jaz [sm=smiley26.gif] najbolj originalni so pa Španci

mateyka -> RE: Katarina Čas (8.1.2014 22:12:53)

Tvoje ime se dokaj enostavno izgovori tudi v angleškem jeziku.......pa verjetno tudi v ostalih.......

sofija tudi.....

liliana -> RE: Katarina Čas (8.1.2014 22:22:13)

sofija tudi.....

Tudi....vendar....lahko pa je v vlogi na pol hrvatica, oz. v ameriki rojena hrvatica.....kaj te veš.....mnogo nekdanjih auslenderskih otrok, rojenih v Nemčiji in Avstrii iz moje genaracije je imelo imena Annmarie, Rosmarie, Sophie, Martha.....konec koncev tudi ti svojo hčer nisi poimenovala s tipično slovenskim imenom......

mateyka -> RE: Katarina Čas (8.1.2014 22:34:00)

ja, mormo film počakat pa bo verjetno bolj jasno [sm=smiley1.gif]

mateyka -> RE: Katarina Čas (8.1.2014 22:55:27)

Jaz poznam nekaj čistokrvnih Slovenk.....pa se imenujejo Megy, Amy, Amelie, Melanie.......[sm=smiley1.gif]

saj res, to je zdaj pogosto. no, evo, nisem niti pomislila na to. kura jaz [sm=smiley36.gif]

nekak sem se sfokusirala ob besedi hrvatica, da bi morala bit ena ankica ali mara (sofija?) - jaooo, bolš da grem spat [sm=jezicek.gif]

Vijoličarka -> RE: Katarina Čas (9.1.2014 1:47:06)

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Nimam nekega posebnega mnenja o njej. Očitno je toliko sposobna da ji gre dobro.

Kratko in jedrnato. Podpis!

TomTaylor -> RE: Katarina Čas (9.1.2014 6:14:16)

Benjamin in Adam ti niti ne bi pristajala [sm=smiley36.gif]

Tippi -> RE: Katarina Čas (9.1.2014 8:13:24)

jaz je ful ne spremljam, tko da težko govorim, a je kul al ni, lahko pa rečem, da vsakemu slovencu, ki uspe preboj med 'najboljše', dam kapo dol!!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.1.2014 8:19:56)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.1.2014 14:51:52)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

LuLu -> RE: Katarina Čas (11.1.2014 14:56:37)

IZVIRNO SPOROČILO: CHRISTIN

ja pa imate čas se ukvarjat z tem, jesus res [sm=zmeden.gif]

predlagaj eno zelo resno temo, ker danes moraš biti resen in samo resen, ker drugače si... neresen [sm=zmeden.gif]

mateyka -> RE: Katarina Čas (11.1.2014 14:56:59)

ja, na "čveku v tri dni" res, kaj se gremo.. jezus naj bo z tabo..

LuLu -> RE: Katarina Čas (11.1.2014 14:59:43)

s nami je nekaj res zelo narobe, kar v tri dni nekaj pišemo... đizs

liliana -> RE: Katarina Čas (11.1.2014 15:00:03)

Jesus pa res.......pa jaz imam poleg tega še čas, da vsak teden Lady preberem.......[sm=hudicek.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>