RE: Policistični jajčniki (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

levcka -> RE: Policistični jajčniki (18.2.2014 13:09:44)

Sem se pozanimala v LJ, MB in CE povsod je čakalna vrsta cca 6 mesecev. Če želim samoplačniško in plačam 80 eur za pregled oziroma pogovor z zdravnikom, sem pa lahko "jutri" na vrsti. Poslala sem jim napotnico v LJ, zdaj pa čakam, da mi javijo kdaj pridem na pregled. Iz principa jim ne plačam 80 eur, ker se mi zdi to skregano z logiko.
Upam, da mi vseeno uspe dobiti datum čimprej.

alda -> RE: Policistični jajčniki (18.2.2014 13:39:58)

Probaj še v Šempetru!
za čakalne dobe ne vem, so pa zelo prijazni in strokovni, kar tudi šteje!

levcka -> RE: Policistični jajčniki (18.2.2014 14:39:35)

Hvala za informacijo, ampak zdaj je napotnica že v Ljubljani. Upam, da so tam tudi ok.

iskra989 -> RE: Policistični jajčniki (24.2.2014 9:36:37)

Še moja zgodba. Pred letom in pol so mi ugotovili policistične jajčnike. Najprej sem jedla primolut nor za urejanje ciklusa, nato sem bila 6 mesecev na klomifenu, opravila sem hsg in moj spermiogram ( spermiogram OK, jajcevodi prehodi), sledilo je 3 mesečno merjenje bazalne tempearuture. Na začetku tega meseca pa sem po vseh neuspehih dobila napotnico za ambulanto za neplodnost v Mariboru. Tu se moja zgodba o neuspehu konča, kajti na valentinovo, z napotnico v roki sem zagledala magični [sm=rozacrtici.gif]. Še kar ne morem verjeti, da nama je res uspelo. Sem v 7 tednu in komaj čakam na prvi pregled čez 1 teden ter upam, da bo z mojo pikico vse vredu :)

Srečno :)

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]