Izabelina -> RE: mnenja (6.1.2014 19:03:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Pogrešam zdravo "hitro" prehrano. Hehe, nekaj podobnega sem pred kratkim razlagala o moji ideji [sm=smiley36.gif], namreč ala mcdonalds drive in z zdravo prehrano. Ko bi človek imel finance.... Romy, težko tako na pamet, prvič ne vem, kaj znaš, drugič pa prostor in finance sami po sebi še nič ne pomenijo. Za recimo računalništvo, ki izdeluje spletne strani, rabiš samo mizo, stol in računalnik ter povezavo na internet, za našo branžo kar nekaj 10.000€ za začetek, za gostinstvo še več 10.000€ in cel kup dovoljenj in dober kader,... Karkoli že, najprej zelo, zelo, zelo dober poslovni načrt in do potankosti izdelano idejo, potem pa šele realizacija. Ker že v normalnih gospodarskih časih je zelo težko začeti, zdaj pa kapo dol vsakemu, ki se resno vrže v posel. Neresnih in naivnih je itak vedno dovolj, neglede na čas, resni pa garajo vsaj prvih 5 let da pridejo na zeleno vejo, zdaj pa da se ohranijo nad vodo. Sicer pa imam izdelano idejo za zadevo, ki pri nas manjka, meni manjkajo finance za začetek, ideje pa ne izdam [sm=smiley36.gif]. zdej me pa ful zanima...
|
|
|
|