spolnost (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

reserch -> spolnost (5.1.2014 22:31:28)

Spoštovani,

na spodnji povezavi se nahaja kratka anonimna anketa o spolnih navadah s poudarkom na varanju. Že vnaprej se vam zahvaljujem, če boste nanjo tudi odgovorili in jo po možnosti posredovali naprej: https://www.1ka.si/a/34477

Najlepša hvala!

Za info: Trenutno kaže n=380, da moški statistično značilno varajo več. 30% vez se srečuje z varanjem.

mateyka -> RE: spolnost (6.1.2014 0:27:41)

..anketa o spolnih navadah s poudarkom na varanju.

varanje kot navada? zanimiv pristop k varanju..
a je veliko takih, ki imajo to za spolno navado?

asyka -> RE: spolnost (6.1.2014 12:54:40)

Anketa v splošnem je ok pa hkrati precej zgrešena. Zakaj? Zato ker npr jaz osebno sem prevarala bivšega partnerja, med tem ko sedanjega nisem. Torej ne dobiš dovolj verodostojnega vzroca o tem ali je res da kdo pogosteje vara, ker izpolnjuješ samo za trenutno vezo (vsaj jaz sem tako gledala) in nimaš možnosti ankete izpolniti, če si kdaj v preteklosti naredil kiks. Torej pri meni tako pride rezultat, da ne varam/nisem varala... čeprav dejansko v daljni preteklosti sem...

Se zavedam, da je dobro anketo težko sestaviti, ampak to je tudi point anket. Da so sestavljene tako dobro, da vključujejo vse opcije.

Lukka -> RE: spolnost (6.1.2014 16:00:18)

Sem odgovoril na tvojo raziskavo. Me pa malo moti, ko si nalepila v toliko rubrikah!

HHH -> RE: spolnost (6.1.2014 17:17:37)

IZVIRNO SPOROČILO: Lukka

Sem odgovoril na tvojo raziskavo. Me pa malo moti, ko si nalepila v toliko rubrikah!

Pa zakaj že spet? A te mora vedno nekaj motit? Aha, mora? Ja nič, potem jo pa kar prijavi.

reserch -> RE: spolnost (8.1.2014 23:04:39)

Hvala vsem za odgovore. Trenutno jih izpolnjenih dobrih 700 anket. Na njih odgovarjajo moški 60% in ženske 40%, ta odstotek bi rad nekoliko izenačil, zato bom zelo vesel, če boste posredovale anketo naprej. :)
Seveda pa vam lahko v primeru zanimanja posredujem podatke. Anketo delam iz lastnega zanimanja, agregatni podatki pa bodo objavljeni na mojem blogu :)

reserch -> RE: spolnost (8.1.2014 23:07:25)

Hvala za pripombo. Vprašanje se glasi Ali ste kdaj prevarali svojega partnerja? Ni časovno omejeno. Potem v nadaljevanju pa je vprašanje kolikokrat z možnimi odgovori, enkrat, dvakrat, večkrat. Se pa zavedam, da bi se dalo vprašalnik izboljšati. Ne glede na vse pa mi je bilo glavno vodili, to da je anketa kratka, sicer bi naletel na velik osip že med samim reševanjem.

reserch -> RE: spolnost (13.1.2014 22:48:11)

rezultati: http://blaz88simoncic.wordpress.com/2014/01/12/raziskava-o-varanju-2/

Stran: [1]