Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: aknela123 kerensa, vidim da si ena tistih, pa me že dolgo srbi jezik da koga vprašam - vidim, da se zdravo prehranjuješ, konopljino olje, vitaminske tablete, verjetno tudi paziš, kakšen kruh, mleko, moko, sladkor, zelenjavo, sadje,... kupuješ zraven tega pa kadiš. kako to dvoje gre skupaj? nočem nikogar napadat, ampak res mi ni jasna ta povezava. Jaz ne živim zdravo. Belive me. Jem mastno in nasitno hrano (pizze, bureki, junk-food,...), pijem nezdravo pijačo (gazirano, kavo z mlekom, rakijo), premalo se rekreiram (seks izvzet iz tega) in kadim k' Tur'k. Ampak imam pa detajle, od katerih pa ne odstopam že nekaj časa. Zjutraj obvezno žlička konopljinega olja, ki jo poplaknem s kozarcem vitaminskega napitka iz šumečih tablet (jih menjam dnevno - D3, kalcij, C-vitamin,...). Vsaki dve uri spijem kozarec vode in enkrat tedensko napitek iz sode bikarbone (nagravžno do amena). Ko vstanem, je najprej skodelica zelenega čaja, kava pa šele kasneje. No, pa še ene par takih malenkosti je, ampak sem se pravkar zbudila (popoldanski spanec je tudi ena od teh stvari, ja) in se mi še ne da razmišljati. Kako gre to skupaj? Kaj pa jaz vem... gre... al' pa tud' ne... jaz še diham.
|