Kerensa -> RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? (3.1.2014 22:20:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka No, no, s kom se ti objemas... hahahaha, to so napihovanja in seveda lazi. Če se tebi zdi, da je to laž, potem naj se ti pač tako zdi. Si premalo pomemben faktor v mojem življenju, da bi se mučila s tem, da bi ti semle dala fotko v dokaz. Dejstvo je, da me uporabnica Lulu ze dolgo zmerja In zakaj to meni pišeš? Saj te nisem vprašala. Ker me ne zanima. Kar se pa tice tvojega, avtorica, izrazanja je pa takole. Tuje besede in kletvice niso vljudna zadevaves, sploh pa ne za forum! Seveda ne vem iz kakega okolja prihajas, vendar verjamem, da seznas potrudit in lepo govorit oz. Pisat! Ti še vedel nisi za ta forum, ko sem jaz takratnim adminom pomagala pisati osnutek pravil. In v katerem jeziku pišem, tudi ni tvoja stvar. Govorim 4 jezike in če bi znala kitajsko, bi ti pa še po kitajsko povedala, kar bi se mi v tistem trenutku zazdelo. Da pa moje slovenske slovnice ne moreš primerjati s tvojo, pa menda tudi sam vidiš. Če te moti moje obnašanje, me ignoriraj. Kdo te pa prosi, da se ukvarjaj z mano? Bejži knjigo pisat adminom. Verjemi, da meni vodstvo foruma ne more napisati nič več novega. Sem že vse prebrala in tudi drugi na RR ti to lahko potrdijo. [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|