trema med dnevi O (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

SU -> trema med dnevi O (3.1.2014 13:21:20)

Hmm... mogoče bo malce hecno... ampak dokler nisva z dragim tko "načrtno" začela [sm=sloncek.gif]... vse super, vedno sva "prišla do konca"... ko pa sem prejšnji mesec, očitno naredila napako, rekla... opa... med prazniki pa akcija...[sm=smiley36.gif] ...pa vse super, razen to, da moj ni nikakor "prišel do konca"... Šlo je hopsanje in blo je fajn, ampak "do konca" pa ni prišel... in zdej ne vem... najbolš, če ni v predsemenski tekočini kakšen "ušel" in ujel moje jajčece, da sem kar tiho in ga naslednjo O kar napadem pa bo...[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Pa ni fora v tem, da si ne želi še enga otročka... sej skoz o tem govoriva, načrtujeva in se smejiva kako bo fino, če bo še eden... Ampak podzavestno pa je imel očitno tremo... No, bom naslednjo O res čisto tiho, da ne bo treme! [sm=smiley36.gif][sm=smiley2.gif]

kavbojka -> RE: trema med dnevi O (20.1.2014 12:10:49)

Tudi nama se je to ze zgodilo. Mi je ze rekel daj mu ne govorim kdaj bo dan D, ampak ne gre (razen ce sta navajena vsake 2,3 dni brez nacrtovanja). Tako da sva se potem malo pomenila in malo dalj zdrzala. Ce pa vmes kaksen dan ne rata (mi2 sva zdaj zadnji cikel vsak dan "delala" do dviga BT), se pa itak tolazim, da plavalci zivijo se kaksen dan ali dva (5 dni je pomojem res izjemoma)

SU -> RE: trema med dnevi O (23.1.2014 7:51:48)

Sem že mislila, da se sam nama to dogaja, ko ni blo nobenega odziva... hehe...
Hja... nama še ni ratal... sej, "težava" je v tem, da ponavadi ravno na vsake 2 dni pa res ne... in potem itak, da ve, kdaj so "D-dnevi"... Tko, da ta mesec še ni ratal... upam, da bo... šansa je še... Pa se toooooliko zadržujem, da mu ne bi nič rekla... kot npr. : opa! ta pravi dnevi so! [sm=smiley36.gif] Se tolažim... bo že. Pa srečno.

Stran: [1]