Naša črtica koraka
|
Ni poden, ne. Ni pa super-duper! Sem 2x rodila tam, nazadnje letos. Osebje v porodni je bilo prijazno, strokovno in skrbno. Tako zame, kot tudi za otročka. na oddelku so bile sestre, ki skrbijo za kot tudi zdravnice nežne, pozorne, skrbne, optimistične, strokovne, prav vse pa so navdušene nad in zanje najdejo kakšno pohvalo. Sestre in zdravnice, ki pa skrbijo za "žene", kot one pravijo mamicam, so pa hrupne, neosebne, naveličane a vseeno ne težijo, če ti ne težiš njim. Na tem mestu bi pohvalila fizoterapevtko, ki ste jo verjetno vse spoznale, saj vsem kaže vaje za misično dno. Nima sicer kakšnih "materinskih" kvalitet (v smislu potrpežljivosti) je pa strokovna in predana svojemu delu, resnično so njeni nasveti zlata vredni. Pohvalila bi tudi kuhinjo. Tako dobro kuhane hrane ko sem bila tam prvič, nismo imeli. Ne samo da je bila okusna, bila je tudi pravilno pripravljena ... za primer: zelenjavna juha: ni bila to ena menza juha iz zamrznjene zelenjave v kateri bi plaval le grah, krompir in korenje. Ne, bila je to juha z RAVNO prav kuhano zelenjavo, ki je s tem ohranila okus, minerale, vitamine (paprika jih ima ogromno) in z razkičnimi vrstami zelenjave ... pa če pomislim le nato, da je bila to juha kuhana za več sto ljudi! Kapo dol! skratka, vsa pohvala res ODLIČNI kuhinji. Njim gre zahvala, da sem bila sita in posledično zadovoljna in srečna, kar so imenitni pogoji za nastajanje mleka! Edine želje, ki jih imam so spalne srajce in brisače. Tega bi lahko res imeli malo lepše ... morda bo kakšen donator pomislil tudi na lepoto mladih mamic.
|