Splišni -> RE: Porodnišnica Kranj (1.3.2009 18:23:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Jaz bi samo nekaj komentirala, odnos dotične sestre v porodni je bil res na meji spoštovanja in razumem, da ste prizadete, užaljene in ne vem še kaj. Ampak ne razumem pa, kako lahko potem celotno osebje označite za nesposobno, ne človeško in ne vem kaj še vse[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Pa saj nihče ne govori o vseh, od prvega do zadnjega, tudi pohvalile smo nekatere, ki si to res zaslužijo. Ampak O.K., človek v afektu, ko z njem pač delajo ponižujoče, včasih reče pač v smislu "v rit naj gredo vsi skupaj". IZVIRNO SPOROČILO: benika Velikokrat je težava tudi v tem, da se porodnice ne znamo postaviti same zase. Če bi porodnica ali njen partner pokazala sestri da zahtevata, da se z njo ravna kot s človekom in ne kot s številko, verjemite, da bi bil tudi odnos drugačen. In ne govorim v tri dni, ampak iz lastnih izkušenj. Veš, včasih si po večdnevnem rojevanju pač preutrujen, preveč prestrašen, preveč nemočen, da bi karkoli še lahko zahteval. Samo še prešuščen si na milost in na žalot tudi na nemilost ljudi, ki naj bi ti pomagali, ne pa te žalili. IZVIRNO SPOROČILO: benika Moja babica pri porodu je bila ravno ta velestrašna in res nesramna babica Marija, s katero smo imele povečini težave. Zraven mene je rojevala prvorodka in ta dotična sestra jo je z besedami pohodila ko žužka, dobesedno. Isto je poskušala pri meni, pa sva ji z možem kaj kmalu dala vedeti, da pri nama to ne bo šlo. In njen pdnos do mene ali do sosednje prvorodke...kot noč in dan.. S tem si samo še poudariola, kako majhno bitje je resnično ta primitvka.
|
|
|
|