Radenska_ -> RE: Septembrke 2014 (5.1.2014 8:45:19)
|
Mene pa samo joškice še vedno bolijo. To je vse. Osebno sem raje brez slabosti in bruhanja, če je možno [sm=smiley36.gif] kern e vme kako bo to v službi izgledalo? "Oprostite, samo trenutek da grem bruhat?" :P Dve moji prijateljici sta imeli čisto različno nosečnost: Ena bruhala ni, bilo ji je pa slabo, ampak šele po 7t, pa bila je skoz utrujena, začejo se je kakšne 14 dni po testu (tako da imamo še čas, se vam ne zdi?) Druga pa do 8t nobenega znaka, nič, potem pa je mogla zaradi bruhanja za 14 dni v bolniško, ker je zbuhala vse kar je pojedla, pa shujšala 7 kil. Slednjega si jaz res ne želim... Drugače pa poročam da sem brez vročine!!!! Kako sem vesela :) upam da je s pikico vse okej. Sme polulala en BC mini prejle, pa se je prva črta prikazala že pred kontrolno, pa enake barve je če ne celo malo močnejša na nekaterih delih. Jutri bom pa raje še doma, imam še tri dni starega dopust in bom en dan še koristila. Sem še ful utrujena in ne vem če je pametno da jutri brzim v službo...bom videla kako bo čez dan, no.
|
|
|
|