lila25 -> RE: Septemberke 2014 (2.1.2014 10:48:14)
|
ninanina dobrodošla in čestitke [sm=smiley36.gif] radenska blagor tebi k si še frej do kon tedna, jst pa delat zdej vsak dan pa še za faks mam polno dela pa se mi tolk ne da. pa še vse drugo mi hod po glavi, sam učenje ne. haha sm mojmu rekla, da bo mogoče pa še enga levčka dubu, če bo kej prej, pa se je za glavo prjel in reku, še ena zverina [sm=jezicek.gif] nama je za spol čisto vseeno kaj bo, sam da bo zdravo. bova pa itak vso opremo kupila bolj nevtralnih barv (bež). a že gledate kej opremo? jst sm po netu brskala in si nardila ožji izbor, kupila bova pa šele po morfologiji vrjetno. v.p. jst največkrat zajtrkujem narezano sadje z jogurtom, čia semeni, mešanico semen in mletim prosom. to sm že prej jedla skor vsak dan. pa obvezno kavico. zdej mam že nekaj časa brezkofeinsko in si jo z mlekom nardim. včasih tud avokadov namaz, sir, kuhana jajca jem. jst jem vso meso, razen tatarca nism zdej jedla pa pršuta. pa jetra se odsvetujejo, sam tega itak ne jem. drugače maš pa tud knjige o prehrani med nosečnostjo, meni jo je ena kolegica podarila, ker edino on ve do zdej. smrdi mi pa še nič ne, niti slabosti nimam nč. edini znak so večje joške in mal bol boleče na pritisk pa zaspanost popoldne. a mate tud ve kej drugačno prebavo? jst grem vsaj dvakrat na dan na wc. pikicapokica jst tud v pon kličem g, ker je ta teden še na dopustu. kero pa maš? jst sm pri gradeckijevi. bom šla pol kr drug teden še na pregled, bom itak že v 7. tednu. bomo pol pa verjetno skup na materinsko šolo hodile [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|