bleeboo -> RE: Septembrke 2014 (26.2.2014 15:00:48)
|
Ojla, kako ste? Upam, da čim več zunaj na sončku, dokler je še... :) Sicer imam totalno zabasan nos, a sem z malim praktično cele popoldneve zunaj (pač cel pokl robčkov imam po žepih). Petek in naša nuhalna se pa tudi že hitro bližata! :) Danes se mi zdi celo, da mi je za odtenek manj slabo. Se vidi, da se bliža drugo trimesečje... A ima katera angelsound slučajno? Jaz ga imam še iz prejšnje nosečnosti - in v soboto sem prvič tudi doma slišala utrip malega srčka. :) Joj, tisto a 140/min za fantke in 160/min za punčke pri nas ne drži, pa tudi močno dvomim, da je kakšna resna (tj. vsaj malo znanstveno podprta) povezava med tem. Je kar je, spol se zdiferencira v 9. tednu, povsem jasno pa vidi pol po 15. tednu enkrat, koliko vem. No, geni so pa itak že s prvega dne oploditve določeni. ;) Za tiste, ki želijo popravljat seznam - jaz sem na tisti post, kjer je seznam, kliknila "citiraj", nato pa zbrisala začetek in konec (tisti quote), vmes pa popravila podatke. Nas je pa enostavno preveč, da bi za vsako posebej pisala in popravljala sleherni podatek. Čeprav ne vem, koliko tisti prvi seznam nosečk sploh še drži - glede na to, da se jih veliko ni prav nič več javilo... Nič, grem po malega v vrtec. Lepo se imejte!
|
|
|
|