BelaMarela -> RE: Septembrke 2014 (15.1.2014 10:30:23)
|
Oglaša se še ena [sm=nosecka.gif] :)! [sm=modricrtici.gif] sem zagledala prejšnji petek, ker sem nenavadno pogosto hodila na wc (še ponoči sem se zbujala najmanj 2x). To se mi do zdaj še ni nikoli zgodilo. Zdaj sem pa zbirala pogum, če se nam naj pridružim, ker zagotovo si vsaka nosečka na začetku želi, da bi teh 9m steklo kar se da mirno. Sem najprej mislila počakat do prvega pregleda. No, pravzaprav sem imela včeraj prvi UZ, ker je sorodnica ginekologinja in sem tak na hitro šla do nje. Čeprav naj bi jutri po uradnih izračunih štartala s 7t (včeraj na UZ sem bila noseča torej 6t in 5 dni), se še ni videlo nič, razen mehurčka (torej kot da bi bila noseča komaj 5t). Nekako mislim, da je bilo vse skupaj še prehitro, ker vidim, da vas ima večina pregled komaj med 8-10t. Zato imam uradni prvi pregled z UZ 29.1. Torej čez 14 dni. Upam, da se bo takrat že kaj videlo. Zaenkrat ostajam pozitivna in upam, da se bo vse srečno izteklo! Nekih posebnim znakov N nimam. Imam še vedno malo napete prsi, občasno me tu in tam "špikne" v trebuhu, slabosti (zaenkrat) ni, le zvečer sem hitro zaspana. Zaspim že okrog pol 10. Na FB se vam pa pridružim po 1. pregledu, če bo vse ok. [sm=smiley2.gif] Po zdajšnjih izračunih je moj PDP 11.9, ampak mislim, da se bo vse skupaj zamaknilo za kak teden. Je pa to moja prva nosečnost. Želim vam lep dan!
|
|
|
|