Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 11.2.2014 21:54:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se vam pa danes pridružujem še uradno . Berem vas kar pogosto, nisem pa še nič napisala na tej temi! Najprej čestitke za . Zaenkrat bom anonimna, ker sem že dolgo na RR pa me kar nekaj ljudi pozna . Trenutno sem ravno v času O, M pa ne-pričakujem nekje okoli 25.2. Sem pa iz meseca v mesec bolj neučakana in res upam, da rata ta mesec . Lp, anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 12.2.2014 10:51:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla :) Imam eno vprašanje, zanositev ob prisotnosti ciste in slabega delovanja ščitnice je možno?Ciste se mi namreč kar pogosto pojavljajo, vendar s koncem cikla izginejo (G vsaj tako pravi,so do velikosti 22 mm velike). Kaj dobiš kake tablete v takem primeru? Mene je namreč samo poslala na pregled krvi (TSH in ostalo) in zaenkrat čakam na pregled, ne bi pa rada, da se kaj še bolj zakomplicira, saj kot berem je tukaj na forumu večina dobila tablete že brez pregleda krvi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 12.2.2014 13:34:19
|
|
|
|
Anonimen
|
tut js mam eno vprašanje: kaj se šteje za prvi dan M? a tist čis šibek začetek, ko se vidi kri šele ko se obrišeš al takrat ko že ornk teče? men je neko vnetje al glivice al kaj js vem kaj, mal porušlo sistem, dans se vse skupi šele začnja (ko bi mogla dobit že 8ega)... zdej pa verjetno se O šteje direktno po M ne na običajne cikle ampak kar konkretno, torej, če predvidevam 14 dni od prvega dne, a štejem to že od danes, al šele od jutri, ko pričakujem, da se bo vse ulilo?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 12.2.2014 14:15:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Kar se tiče cist, je moj G rekel da so te manjše ciste do 3cm itak normalne. Pred O so to folikli, po O pa cista rumenega telesa ki vzdržuje nosečnost, oz propade ko sem M začne! Jaz sem imela pred leti luteinsko cisto in zaradi nje nisem dobila M, pa mi je G predpisal tablete da so sprožile M, potem pa je bilo spet ok(ta cista nastane, baje zaradi tega ker ne pride do popolne O in zadržuje ciklus, oz včasih več tednov ne pride do M)! Glede prvega dneva ciklusa, jaz ga štejem ko se začne malo bolj konkretna krvavitev , itak 1, 2 dni gor ali dol! Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 12.2.2014 20:18:58
|
|
|
|
NikaAnna
|
anonimna prvi dan M naj bi se stel, ko se ti ulije. Pa srecno
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 12.2.2014 20:46:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Torej lahko tudi zanosiš pa pač vse pade v vodo zaradi te ciste? Zadnjič je bil moj tudi na spermiogramu in nama je bilo rečeno, da se pošlje ta izvid k moji G, danes pa je dobil vabilo, da mora marca pridt? Katera ve, ali to pomeni, da kaj ni OK?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 12.2.2014 21:46:33
|
|
|
|
NikaAnna
|
anonimna predvidevam, da sta se bolj v zacetku postopka. Moj je moral 3 mesece po spermiogramu na pregled/posvet/pogovor (pregledali ga niso fizicno, sam predebatirajo izvid spermiograma) k andrologu, tako da mislim, da je cisto normalno, da je dobil vabilo. Nisi napisala vabilo kam je dobil, ampak predvidevam da za androloga. Je pa tudi mozno, da ponovijo spermiogram, ce sumijo, da kaj ni bilo tip top. Srecno
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 12.2.2014 22:19:55
|
|
|
|
Wishes
|
v februarju: 3
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 14.2.2014 9:01:06
|
|
|
|
*tedy*
|
nič novega , test kaže belino pa tudi še ni, tako da upanje ostaja, ponovim test čez dva dni
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 14.2.2014 15:20:52
|
|
|
|
megiv
|
Tudi jaz se javljam z veselo novičko...1.2. sem zagledala pluseeeek na cb digital; mal prej sem delala pa violo, ki je pokazal eno črtico...ulk o zanesljivosti. Prvi pregled imam 6.3., komi čakam, kr odštevam dneve...imamo pa doma že eno triletnico, ki komaj čaka družbo.... se je katera že naročila na nuhalno? jes še ne upam, da ne bo kaj.. Drgač pa vsem čestitke in vsem, ki čakate na , da čimprej dočakate in se veselo cartate. Pa lepega valentinčka dans! :) LP
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 15.2.2014 15:05:04
|
|
|
|
Katte
|
Megiv, sem spregledala tvoj post. Iskrene cestitke in srecno do konca! Meni se pa ocitno ciklusi normalizirajo, danes je cd16 in O test je bil pozitiven . O bo jutri, pa naj bi prisla 28.2., ce ne bom imela spet krajse lutealne faze ali pa me preseneti . Ce je slucajno ne bo, bom pa verjetno testirala sele v marcu.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 15.2.2014 16:47:04
|
|
|
|
peregrina
|
Pozdravljene! Se vam pridružujem še tukaj. Do sedaj sem forum bolj brala, očitno bom od sedaj naprej malo bolj aktivna. 11.2. bi morala priti M (v zadnjih mesecih so bili moji cikli dolgi 22-28 dni, tako, da sem imela namen počakati s testom do jutri, ampak kaj ko so me tako srbeli prstki ...). 13. 2. zvečer sem zagledala . Verjetno bi jih že zjutraj (sem s prvim jutranjim urinom delala CB, pa je pokazal napako pri testiranju. Uf, sem bila jezna. Po službi sem šla po nove teste, eden od njih je bil zgodnji - viola. In ta mi je pokazal šiiiibko drugo črtico, tako, da sem se že spraševala, če mi le domišljija preveč dela. Potem sem se spomnila na belino pred par meseci (poskušava že 6 mesecev), ko sem imela identično situacijo, identične znake kot sedaj ... in sem skurila 3 teste za brezveze. M se je potem prikazala 3 dan. No, ko je črtico videl še partner, sem bila gotova da je to to. Pa sva zjutraj za vsak slučaj poskusila še 2 testoma (cb in viola), Pa je CB že po eni minuti napisal, da sem noseča, črtica na violi pa je bila prav močna. Seveda sva vesela do Lune in nazaj. Bravo za vse črtice , in držim pesti za vse, ki še čakate, da dočakate.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 15.2.2014 21:07:58
|
|
|
|
Katte
|
ČESTITAM!
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 16.2.2014 20:31:35
|
|
|
|
miamama
|
Pozdravljene punce! Se priključim :). Tole čakanje je res mučno. Jaz je ne pričakujem v petek, 21.2., in si noro želim, da je res ne bi bilo. Že nekaj časa ne uspe, tokrat pa sem bila pri G ravno ko se je pripravljala O, tako da je zagotovo bila. Ker pa nama je "uspelo izvesti" šele nasledni dan, upam da nisva zgrešila the momenta. No pa počakajmo še malo... In seveda čestitike vsem, ki vam je tokrat uspelo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 16.2.2014 21:01:28
|
|
|
|
Anonimen
|
o čestitke vsem nosečkam Ja tole čakanje je res mučno, ne vem ali je kriva luna al kaj, ampak jaz samo o tem razmišljam zadnje dneve in si tako zelo želim .Se mi zdi da nikoli ne bom dočakala . Pri meni je bil ovul. test pozitiven na 19 dan ciklusa in sicer 10.2, in smo bili pridni 10, 11 in 12.2(no pa prej in kaseje tudi, ampak računam da so bili to tisti D dnevi . Upam, da bo ratalo. So me pa danes začele srbeti prsi, nimam pojma kaj bi bilo, ker na izgled je vse ok . Bomo viderli, upam, da niso kake glivice(čeprav ne vem kje bi jih dobila, niti kako izgledajo, samo brala sem prejle nekam o tem ) Anonima
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 16.2.2014 21:24:36
|
|
|
|
Anonimen
|
anonimna mene so (.)(.) srbele ko sm bla noseča, če ti to kej pomaga Iza
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 16.2.2014 21:59:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen anonimna mene so (.)(.) srbele ko sm bla noseča, če ti to kej pomaga Iza Ne upam nič računat na kakšne znake, ker sem že velikokrat mislila, ja to je to, pa je potem prišla . Si želim ful, da bi bilo to-to, ampak bo počakala in upala na najbolje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 17.2.2014 7:18:26
|
|
|
|
čikita
|
Helou punce Vsem nosečkam čestitke, vsem, ki še čakate pa veliko ,... Pri meni se je 15.02 spet prikazal ,..tokrat že 5 krog ,...maaaa sem čist poklapana. Se selim v marec Srečno vsem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 17.2.2014 11:17:42
|
|
|
|
*tedy*
|
Jest pa čist vesela čeraj samo zelo rahla črtica, danes že bolj močna mam pa še dva testa v rezervi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 17.2.2014 11:30:47
|
|
|
|
Anonimen
|
O tedy-čestitke vesela sem zate!!!! Srečno in zdravo . čikita- vem kako ti je ampak vrjemi tudi ti boš kmalu zagledla moramo vrjeti v to Meni se tudi zdi da nikoli ne bom ugledala , sploh ne vem, mam neke težke dneve te dni
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 17.2.2014 11:32:28
|
|
|
|
Anonimen
|
aja pozabla sem se podpisati v prejšni post . anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 17.2.2014 11:48:40
|
|
|
|
Wishes
|
Juuhuuuu *tedy* sem prav sptemljala. A se mi pridruzis v oktoberkah?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 17.2.2014 12:03:35
|
|
|
|
Katte
|
Čestitam, tedy! Srečno!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 17.2.2014 16:35:48
|
|
|
|
witch
|
tedy čestitke še tukaj. Lepo in mirno nosečnost
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 17.2.2014 21:32:21
|
|
|
|
miamama
|
Čestitam! Jaz pa še štiri dni do veselja, upam
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?