RE: Ste vzele s sabo partnerja na prvi pregled? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

aprilčica07 -> RE: Ste vzele s sabo partnerja na prvi pregled? (27.12.2013 10:01:51)

Prvič na nuhalno in morfologijo. Drugič na nuhalno (dobro, da je bil z mano, rezultati so bli namreč izredno slabi), potem na morfologijo, pa še na nekaj pregledov, ki so sledili zaradi slabe NS.

Ploha -> RE: Ste vzele s sabo partnerja na prvi pregled? (27.12.2013 22:05:16)

z mano je šel na ns in morfo, sicer mi je blo zmerej žou za to morfo, k je šel, k ni blo nč od nč...škoda časa, če bi vedla, kako bo, še sama ne bi šla...na prvi pregled ni šel nkol...pri porodu je bil drugič in tretjič...prvič pa ne (je zamudil)...

mi je pa vseeno al gre al ne...če želi lahko gre, če noče pa tud prou.

Paštetka -> RE: Ste vzele s sabo partnerja na prvi pregled? (29.12.2013 18:13:02)

Ne. Dokler je delal vaginalni UZ, ga je vedno poslal ven.

*zvezdica zaspanka* -> RE: Ste vzele s sabo partnerja na prvi pregled? (29.12.2013 20:39:23)

z mano je šel na ns in morfologijo, ker tam pač malce več vidiš in zveš. so pa vedno naprej poklicali mene - kri, pritisk ipd., ko sem šla k ginekologinji pa še njega. lahko bi šel še na "merjenje" v 3. trimesečju, pa mi ga je ginekologinja pozabila prej napovedati [sm=smiley36.gif] ostali pregledi so bili kratki in rutinski, tako da mu nisem niti rekla niti sam ni izrazil želje.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.12.2013 22:29:04)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Tippi -> RE: Ste vzele s sabo partnerja na prvi pregled? (30.12.2013 19:42:23)

IZVIRNO SPOROČILO: keksy

hey [sm=smiley1.gif]
Zanima me ali ste vzele partnerja s sabo na prvi pregled in če je lahko bil prisoten zraven v ambulanti ali je moral počakati zunaj?

Partner je načeloma lahko kadarkoli zraven, to je pravica pacienta in ne razumem čisto dobro teh odgovorov določenih ginekologov, da partner ne sme bit zraven. krneki. sploh zaradi kao vaginalnega pregleda. ginek ziher ni večkrat videl moje fufle od mojega partnerja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], to da je to res krneki odgovor!

Drugače pa jaz sem šla sama na prvi pregled in tudi na ostale preglede, razen na NS, morfologijo je šel dragi zraven. praksa je pač takšna, da dokler se na uz ne vidi konkreten otročiček, partnerju tud ni ''zanimivo''. itak da nam je vsem jasno, da je tud tista pikica, nekaj velikega in da se nekaterim ob pogledu nanjo solzijo učki, je pač praksa takšna, da večje UZ preglede opravi ženska v prisotnosti partnerja, tiste začetne pa pač ne. v vsakem primeru te ginekolog naj ne bi zavrnil. če bi midva imela ful veliko željo, da greva že na prvi pregled skupaj, bi ga že nekako izsilila, ni hudič [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

bucka* -> RE: Ste vzele s sabo partnerja na prvi pregled? (4.1.2014 18:14:37)

Strinjam se, da je to stvar para in dogovora z ginekologi. Moj je šel zraven na nuhalno in na kasnejše preglede. Na začetku mu je bilo nerodno in ni želel it noter, zdaj pa sam sprašuje kdaj imam pregled in kalkulira, če bo lahko prišel :)
Prav je, da so del tega, če želijo biti in da nam stojijo ob strani.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]